Robson slutar

Jag läste precis på Stureplan.se att våran söta klubbis Sebbe af Robson ska sluta. Han ska tydligen börja plugga istället. Blir lite ledsen av den här nyheten. Jag tycker ju Sebbe är jättego! Helt enkelt toppenmysig. Kommer bli lite tomt på Larran om inte Sebbe är där. Ja, jag blir faktiskt lite ledsen!

image115

som ny

En dusch kan verkligen göra underverk. Jag känner mej som en helt ny människa. Okey, likförbannat fortfarande en människa med 7 kilo snor i hjärnan, men en lite piggare och fräschare sådan. Kvällen kanske inte är bortom räddning i alla fall! Får se om lite mat och smink kan göra mej ännu piggare. Ses på F12!

I did not want to know!

Facebook är toppen på alla sätt. Jag älskar facebook. Jag är nog helt facebook beroende. Oftast brukar det beroendet bara hålla i sig i några veckor, men jag har nog varit hooked i ett par månader nu. Det första jag gör när jag vaknar, oftast till och med innan jag är helt vaken, är att öppna upp facebook och se vad som har hänt. Som sagt, det är toppen på alla sätt. Utom en sak. Man får veta saker man helst inte vill veta.

image114

Ja, den här synen mötte mej när jag vaknade. Mitt ex, min one true love, is now in a relationship. Det var inte vad jag ville veta. Självklart får han vara tillsammans med nån, det är ju faktiskt över ett år sen det tog slut. Men jag vill inte se hans namn och ett hjärta tillsammans med en annan tjej. Det gör faktskt lite ont! Jag blir helt utom mej av svartsjuka när jag tänker på dom två tillsammans.

Men, förutom just den lilla detaljen så är facebook toppenbra!

förebilder

Diskussionen om vem som är en bra förebild och inte är het just nu. Men vem är det som bestämmer vem som är en bra förebild egentligen? Är inte det upp till en själv att avgöra? Vad är det som säger att man inte kan vara en bra förebild för unga tjejer för att man har stoppat in silikon i brösten? Som Anna sa, om man går och mår dåligt över nånting och inte gör nånting åt det, är inte det att svika sig själv då? Gör inte det om något en person till en dålig förebild?

En bra förebild för mej är en människa som kan stå upp för vad dom tycker, har bra åsikter, och behandlar andra medmänniskor bra. Personer med en lagom dos självironi och självinsikt. Sen om personen i fråga har knallrosa hår eller silikonbröst stora som fotbollar har inte så mycket med saken att göra.

Dessutom är året faktiskt 2007, och det känns som att allt bråk om plastikkirurgi är lite uttjatat vid det här laget. Det är inte ovanligare idag än vad ett tandläkarbesök var på 50talet. Time is changing. Welcome to the 21st century. Jag vet att jag inte är en sämre människa för det, och jag vet många  med mej som absolut inte är dåliga männisor för att dom  tagit lite hjälp på vägen om man säger så. Bara för att man gör ett boobjob så betyder inte det automatiskt att man kommer bli playmate of the year i Playboy. Alla som opererar sig strävar faktiskt inte efter det.
 
Oj vad virrigt det blev. Ska nog va tyst nu!

dunderförkyld

Fy fan vilken helvetesförkylning man har åkt på. Det är helt sanslöst. Kunde inte somna förrens vid åttatiden imorse för att jag var så täppt i näsan. Och nu ligger jag är framför tvn med känslan av att ha 18 kg bomull instoppad i huvudet. Finns det nån dunderkur man kan ta och bli frisk på två röda? Det är ju sista måndagen på F12 ikväll och vi är ett stort gäng som ska gå. Vill inte stå och må dåligt. Jag vill kunna festa och leka som dom andra barnen! Ska prova att äta lite och se om jag kommer igång då. Klockan är ju trots allt bara sex än så länge.


elektroniknörd

Jag funderar på att söka jobb på elgiganten på Kungsgatan. Där skulle jag trivas. Härliga arbetstimmar och inte kalasfulla gäster. Fast där heter det väl kunder. Ja, jag skulle nog trivas. Tyvärr kan jag meddela att jag inte kan det minsta om elektronik. Över huvud taget. Jag skulle med andra ord inte bli långvarig där. Och jag är nog inte så sugen på att jobba med att sälja kylskåp i alla fall. Jag skojade. Jag skulle hata det.

Men jag är ändå sugen på att söka jobbet. Norra europas (om inte hela europas) hetaste kille jobbar nämligen där. Har ingen aning om vem han är, vad han heter eller vad han har i skostorlek, men jag har sett honom varenda gång jag haft ett ärende på just elgiganten. Och varje gång han svassar förbi står jag där som en fånleende idiot och vet inte var jag ska ta vägen. Han är anledningen till att jag alltid kommer ut från deras "lilla" butik och har köpt saker jag inte ens visste existerade. Det är säkert det han är anställd för. Att glida omkring i affären och vara äckelsnygg så alla tjejer som får en skymt av honom köper mer än dom ska. Den luriga försäljaren som man precis gjort klart för att man bara ska ha en ny datorsladd trycker på en liten larmknapp och så kommer han vandrande. Försäljaren väntar tills tjejen bara står med hakan nere vid knäna och dreglet hängande ut genom munnen och då... då smäller det. Men ska du verkligen inte ha en ny plasma tv nu när du ändå är här? Tjejen som inte vet vilken planet hon befinner sej på längre får bara ur sej ett: eeeeeeh.....ööööh...joooo det är klart. Dom är så jävla luriga dom slynorna!

Men det är ett sant nöje att se honom. Han ser exakt ut som Josh Duhamel som spelar Danny i Las Vegas. Jag säger som Alex. VILL HA. GE MEJ. GE MEJ NU!!!!

PS. Om nån vet var man kan hitta honom en fredagkväll, vänligen berätta så ska jag gå dit och bjuda honom på en Minttu!

welcome to V

Nej inte V nattklubben. Jag pratar om världens godaste energidryck som nu äntligen kommit till Sverige. Den här vätskan var det som fick mej att stå upprätt på jobbet i sydney efter många dagars hårt festande. Red Bull och Burn kan slänga sig i väggen, V är den enda för mej!

image113

gissa.......

image112

.....på vilka dagar Anna har länkat till min blogg. Hysteriskt roligt.

driftig helg

Jadå, jag har varit sjukt driftig det här veckoslutet. Har hunnit med massa nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Igår hann jag tillexempel med att köpa en ny kamera, tvätta 5 maskiner och dessutom städa lägenheten väldigt grundligt. Det behövdes. Nåt så otroligt. Men nu är det fint. Rent och luktar gott. Nu känns det bra att vara hemma igen.

Jag hann oxå med att ha den konstigaste kvällen någonsin på jobbet. Det var ett sånt dårhus på Laroy. Helt skruvat. Det måste ha varit fullmåne, eller till och med två Jag var helt gråtfärdig vid stängningsdags och ville bara gömma mej under täcket och aldrig träffa en människa igen i hela mitt liv. Ja, jag var så less på det mänskliga släktet då. Fast som Johan sa, det var mer likt en djurpark inne hos oss, än den stureplansnattklubb som det faktiskt är.

När allt var klappat och klart fanns det bara en sak att göra. Dricka lite sprit. Lugna nerverna och glömma allt vad fredagen den 24e augusti 2007 innebär. Upp till whiteroom där vi hittade cafetgrabbarna som hade haft det lika illa som oss. Det var inte bara jag som undrade var fullmånen var med andra ord.

Idag åt jag middag hemma hos mamsen och pappis och lilla voven. Drog ut på det så länge som möjligt, för jag fasade inför kvällen. Vi vet ju alla att lönelördagar är ännu värre än fredagarna. Men jag fick fel på den. Jag hade det riktigt trevligt på jobbet ikväll. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det var vilken lördag som helst.

Tyvärr messade chefen från thaibåten och meddelade att jag måste börja redan klockan tre imorgon. Härligt. Dunderförkylning på väg, och ett elvatimmars arbetspass efter fem timmars sömn (om jag har tur)



image110
Dasha och jag vid öppning....tänk om vi visste då vad som väntade oss....

image111
såhär poppis var min nya kamera hos Krona och Elez....

men va faaaaan

Vad är det för fel på mej. Jag är så trött så hela rummet snurrar, men det går inte att sova. Och likförbannat tänker jag gå upp klockan 12, sömn eller ingen sömn. Den här lägenheten ska städas, och därmed basta! Snälla, ge mej lite sömn nu.

viktiga saker

Sitter som vanling här hemma med datorn som fastlimmad i knät efter jobbet. Jag kom hem för två timmar sen, men jag sitter fortfarande i samma position som då. Och jag gör inte ens nåt viktigt. Det är inte så att jag har 718 viktiga mail som ska skickas, eller ens läsas. Jag har noll nya mail på hotmail, noll nya mess på facebook, noll nya mess på myspace, inga elaka eller snälla kommentarer att läsa på bloggen och ingen att prata med på msn. Så vad fan sitter jag här o stirrar på datorn för? Vad har jag sysslat med i två timmar egentligen?

Jag har pratat lite med Dasha på msn om hur spännande CSI va, det var en väldigt givande diskussion:

Dasha: Spännande nu
Jag: Jaa.... riktigt spännande
Dasha: ja, spännande
Jag: Undrar vad som händer?


Jag har smygkollat lite på flygbiljetter till London. Hittade en riktigt billig biljett med SAS nästa söndag. Funderar på att åka dit. Åka direkt efter jobbet på lördag och komma hem lagom till jobbet på onsdag, då missar man ju ingenting. Problemet är bara att den billiga biljetten hem gäller klockan sju på morgonen. Hur fan tar man sig till Heathrow vid den tiden? Taxi i London kostar ju lika mycket som att charta ett eget plan i Thailand lixom. Men jag vill ju träffa min Gussy, min handbag (eller var det jag som var hans?). Min supersöta, underbara bästa kompis från Sydney som bor lite närmre nu. Ska nog göra det. Gå ut och ragga lite pojkar med Gussy. Tyvärr lyckas ju han oftare, så het som han är. Och så lurar han alltid med mej till gayklubbar, kanske är det därför?

Ojoj nu kom jag av mej.

Jag har kollat in elgigantens hemsida och spanat på en ny digitalkamera eftersom jag sumpade min i Båstad. Utan kamera, inga bilder. Jag är inte en sån som hamnar på mingelbilderna på Stureplan.se femton gånger i veckan, så där har man ju ingen hjälp att hämta. Nej, en ny kamera är vad som behövs! Imorn!

Jag har försökt hitta en nice jacka till hösten, men det ska nog inte göras över internet. Jag ska nog knata mej ut på stan nästa vecka istället. Eller så ger jag lite pengar till Anna och ber henne hitta en åt mej, hon är ju bättre på sånt.

Jag har gått in på Annas blogg inte mindre än tre gånger. Vem vet, hon kanske har vaknat och lagt in ännu en underbar historia. Inte så troligt, men vem vet som sagt?

Jag har läst alla uppdateringar på Alex Schulmans dagbok. Han är bra. Han uppdaterar mycket. Han är inte som mej med andra ord

Som ni märker. Helt onödiga saker. Varför kan jag inte bara lägga ifrån mej datorn och gå och lägga mej? Varför?

image107
Gussy och hans guccihandbag på Hugo's staffparty

Fearfactor Södermalm

Vad fan är det för fel på mej? Om det finns en sovarsjuka så kan jag lova er att jag har den. Jag bara sover, och sover, och sover och sover. Igår kom jag hem från jobbet vid elva, la mej i sängen och somnade på 2 röda. Vid fyra tiden hade jag en mardröm och vaknade till och kunde inte somna om förrens vid 8. Jag ställde klockan på ett, vilket kändes som en helt lämplig tid att gå upp och städa. Och vad händer? Jag vaknar nu! HALV SEX. Har inte ens hört att klockan har ringt. Ingen tvättning har blivit gjord och ännu mindre städning. Helvete! Lyckas jag inte på fredag är jag körd!


Igår var det fear factor för mej på jobbet på thaibåten. Att stå i en utomhusbar såhär i slutet av augusti är inte en toppenide för den med getingfobi, dvs mej. Jag är så livrädd för dom små krypen. Jag blir helt panikslagen när det dyker upp en och min kropp gör saker utan min hjärnas medhåll. Tex när jag står och häller upp en öl, en geting kommer flygande mitt framför näsan på mej, och vad gör jag? Släpper glaset och flyger en meter bakåt. Gästerna tycker ju att jag är mer eller mindre dum i huvet, men vad ska jag göra? Jag hatar dom verkligen, och vid den här årstiden ska dom absolut inte ge upp förrens dom har fått sitta och vila på ens axel. Aldrig i livet! Getingar är jordens avskum!! Jag kan inte jobba under såna här förhållanden.

Ja nu är det väl bara för mej att klä på mej och gå till jobbet, mycket mer än så hinns inte med. Fan vad dålig jag är! Jag är rent ut sagt helt jävla värdelös!

klockan tickar

Och jag är fortfarande vaken. Ska upp om mindre än 6 timmar. Och nu är det helt ljust här inne oxå. Det här kan inte sluta bra. Kan nån ringa och kolla så jag är vaken vid tretiden? Jag skulle kunna döda nån för en stilnoct i detta ögonblick!

Kär!

Så var det ju det här med sömnen igen. Det är väl själva fan att man ska behöva ligga och snurra tills solen står mitt på himlen. Fast å andra sidan, sover man till klockan sju på kvällen är det väl inte så konstigt kanske.

Jag har legat och tittat på alla tjejers favoritfilm nummer ett, dirty dancing. Hur corny det än låter så bara älskar jag den filmen. Ja, jag har oxå haft en liten crush på Patrick Swayze sen jag såg den första gången när jag var sisådär 9 år. Men det är nog fan den sexigaste filmen som finns. Det bara river i hjärtat när man ser den och det enda jag önskar mej i livet är en alldeles egen Johnny Castle. Vad ska man göra för att hitta en sån?

 image106

Jävlar

Nu är det kört. Blir ingen sömn nu heller. Family Guy började precis på 3an. Helvete, jag måste ju sova!

stureplans bästa

Eftersom jag ändå inte kan sova tänkte jag göra min alldeles egna lilla Stureplanslista. Mina älsklingsgäster. Alla dom här sötnosarna har varit trogna stammisar hos mej ett bra tag nu och går aldrig förbi Laroy utan att komma och hälsa (hoppas jag). Ni ska veta att när ni dyker upp så gör ni min kväll lyckad. Ni allihopa kan rädda upp den sämsta skitkvällen och göra det till nånting riktigt bra. Ni förtjänar lite credd helt enkelt, för det är långt ifrån en vanlighet att gäster är såhär mysiga!


1. Janne, Nisse och Tom
Dessa tre grabbar är utan tvekan tre av favoritgästerna. Det är inte ofta dom kommer, men när dom gör det vet man att det blir kul. Alltid lika väluppfostrade, trevliga och glada. Bättre gäster får man leta efter. Dom vinner charmligan alla tre!



2. Lisa Rytter och Ellen Finn
Dom här tjejerna är det drag i! Dom vet hur man lyckas med en kväll.. I just adore u girls!



3. Kristian Wahlberg med vänner
Det är ytterst sällsynt att lyckas få en skymt av Kristian själv på Laroy, eftersom han oftast spenderar sina kvällar på Cafe Opera, men när han väl dyker in blir det fest. Ordentlig sådan. Han kanske inte kan gå under den tysta, snälla typen, det har ju hänt att man vänligt men bestämt fått be honom att sluta dansa på bardisken. Men trots det så skiner jag upp varje gång grabbarna i Team Pink hedrar min lilla bar med ett besök.


4. Johan Oscarsson & David Nilsson
Så söta pojkar är det klart man vill ha som gäster. Dom gör det alltid lätt för mej att jobba och ser dessutom till att jag får en riktig toppenkväll. Det är svårt att vara på dåligt humör när dom står och festar på andra sidan baren.


5. Magnus Wahlström med vänner
Den här goa göteborgaren har varit en trogen stammis sen jag började på Laroy. Han dyker upp med inte alltför jämna mellanrum och jag blir alltid lika glad när han kommer. Sen jag lärt känna hans supersöta flickvän Madde oxå så är det dubbelt nöje.


6. Alex Storckenfelt
Den blåögda räjjserföraren dricker ju inte så ofta, men är en lika trevlig gäst oavsett om han har druckit en Loka eller några drinkar. Han och hans söta flickvän Hanna får stå o hänga i min bar precis hur länge dom vill!


7. Mattias Timell
Underbara Mattias hälsar på ganska ofta och trots sin unga ålder är han en riktig stjärna. Alltid otroligt trevlig, behärskad och söt. Han borde dock sätta några av sina vänner i en liten vett och etkettskola.


8. Anna "sessan" Hibbs
Sist men absolut inte minst är det såklart min sessa Anna som förtjäner en eloge. Du kan verkligen ge mej kraft att orka fortsätta en jobbig kväll. Min solstråle. Tänk om alla stureplanstjejer var som Anna!!



Jag har massa fler härliga stammisar som oxå förtjänar en plats på min lista, men jag kan inte sitta här i flera timmar och skriva. Som jag sagt förut, ni vet vilka ni är. Och om ni inte är omtyckta gäster, så lär ni märka det oxå!

Frustration!

Jag hatar verkligen att inte kunna sova. Man bara ligger där och vrider och vänder sig och vet att ju mer klockan blir desto mindre får man sova. Man inser att det inte kommer funka alls om man inte äter nåt, så man gå upp och tar en skål fil med musli, kryper tillbaka under täcket och försöker igen. Då märker man att man har blivit röksugen och tänker att det kommer ju absolut inte gå att somna om man inte stillar nikotinbehovet, och går alltså upp och tar en cigg, vilket sen innebär att man är absolut klarvaken igen.

Man försöker hitta nåt på tv som är lagom tråkigt för att kunna somna till. Det får inte vara bra, för då fastnar man i det, men det får inte vara för dåligt heller, för då blir man irriterad över att det är så dåligt.

Jag har i alla fall lyckats titta på den supermysiga filmen Music and Lyrics nu. Enda stunden man har tid för en film. Klockan sex på morgonen när man inte kan sova. Men det var toppenbra. Eller kanske inte bra. Men mysig. En riktig feel good movie. Nej nu ska jag göra ett nytt försök. I cant give up! Kommer säkert lyckas somna vid lunchtid nångång och få en timmes dålig sömn innan det är slaveridax på jobbet igen.



Way back into love från Music and Lyrics

japaner

Okej. På tv just nu är det BARA japanska tecknade serier. På 3an, 4an och femman. Manga hit och manga dit. Tacka vet jag barnprogrammen som fanns när jag var liten. Jag vill inte se massa pinnsmala tecknade tjejer med sneda ögonen och stort hår som har superkrafter. Nej, jag vill ha riktiga barnprogram. Japanerna kan ju hålla sej till karate!

Orättvist!

En dam i England har vunnit en halv miljard på lotto?! Hur händer sånt här? Vem är det som skojar?! Man går inte bara o råkar pricka in 13 siffror på rätt plats. Det är faktiskt helt omöjligt! Även om jag så försökte varje dag resten av mitt liv skulle jag inte lyckas. Det här är orättvist!

Spa på balkongen

Jag drömde inatt att jag skulle köpa en Jacuzzi till min balkong. Vilken strålande ide. Det ska jag nog göra. Fatta att sitta där mitt i vintern i ett varmt bad under stjärnorna. Hoppas balkongen håller för det....

Step one

Jaha så var jobbveckan igång igen. Slut på det roliga för den här gången. Tur är väl det. Jag blir bara trasigare och trasigare. Jag orkar inte hålla på i den här takten längre. Jag kan inte ens ta mej upp ur sängen av trötthet. Det kanske är dags att ta en paus nu. Ja, jag tror fan det. Nu är det dags för vila. Labbet får klara sig utan sin mest lysande måndagsstjärna i några veckor. Eller i alla fall till nästa måndag. 

Problemet är att dom veckor Aura är barnledig är det ett jävla go i henne. Det finns inte en möjlighet att få en lugn hemmakväll. Inte en chans. Och folk säger att jag håller igång mycket. Men jag måste faktiskt skylla allt på Aura. Det är hon som drar igång efterfester med McDonaldsbuffe. I natt hamnade vi på efterfest i Gullmarsplan. Träffade på en gammal barndomskompis på Soap igår som jag inte sett på.....typ 12 år. Tyvärr visade det ju sig att gamla ränder aldrig går ur. Vissa personer från vissa områden kommer aldrig förändras hur lång tid som än har gått. Trist. Man kan ju tycka att alla borde inse hur saker och ting fungerar vid en viss ålder, men det är väl att hoppas på för mycket. Det som var trevligt var dock att den gamla barndomskompisen hade mycket trevliga vänner från USA som mycket väl vet hur man beter sig. Så helt bortkastad var det inte. 

Nu ska jag bara ligga här med datorn i knät och ladda energi. Jag funderar till och med på att sticka in mobilladdaren i näsan och se om det händer nåt. Man kanske blir skitpigg. Man kanske skulle uppfinna nåt sånt. En laddare för människor. In med den i nästan i en kvart och man blir som ny. Vilken ide. Anar man ett nobelpris inom snar framtid?

Engelsmän!

Linda Rosing har av engelska Zoo magazine blivit utvald till världens sexigaste kvinna. Hm. Ja och vi vet ju alla hur bra smak dom har där borta i England. Jag kan nog utan att ljuga komma på 208 000 kvinnor som är sexigare än Linda Rosing. Här hemma i Sverige finns det ju många att välja på. Carolina Gynning, Vickan, Sara Varga, Natasha Peyre. Jag kan hålla på ett tag.

Sen är väl inte Zoo magazine världens klassigaste tidning. Deras reklam för premiärnumret förstörde varmkorv för mej. Inte nog att jag bestämde mej för att aldrig nånsin köpa tidningen, jag kommer dessutom aldrig mer kunna äta nån form av korv, Tack för den lixom!

kräftskiva nummer 3

Ojdå, det blev ännu en kräftskiva. Födelsedagsmiddagen hemma hos Sophie och Mathias var inte helt oväntat ett kräftkalas. Tredje dagen på rad jag får kräftor till middag. Det dröjer väl inte länge innan jag själv börjar skimra i rött och lukta krondill. Men som alltid så är det ett rent nöje att vara där. Sophies födelsedagar har blivit lite av en tradition. Det är enda gången på året jag träffar på det gamla tjejgänget och får höra om vad dom har för sig nuförtiden. Varje höst är Sophies födelsedag det man ser fram emot. Sitta i deras mysiga lägenhet i Nacka och skratta ihjäl sig åt Sophies hysteriskt roliga bröder och pojkvän. Me just love it!

Det verkar för övrigt som att det vankas utgång ikväll igen. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Men jag lider av det psykiska dilemmat att jag tror att jag missar nåt stort om jag inte går ut. Att om jag bestämmer mej för att ha en mysig filmkväll så missar jag den roligaste utekvällen nånsin. Enbart på grund av att jag är hemma. Jag måste nog börja gå i terapi för det där. Ska dock ta det lilla lugna ikväll. Inga snapsvisor, och ingen Hallands fläder. Men kanske en och annan Minttu. Minttu kan man ju inte tacka nej till. Ses på F12 om ni är där. Tjingeling!

inte nu heller

Näe jag är fortfarande för trött för att kunna skriva nåt ordentligt, och nu ska jag på födelsedagsmiddag hemma hos Sophie. Ge mej några timmar så ska det nog komma nåt. Hoppas jag....

kräftskiva

Yes, igår var det kräftskiva på cafe opera. Eftersom jag vaknade av att vara väldigt bakistörstig är det lite för tidigt för att ge en fullständig rapport nu. Jag kan dock meddela följande:

Jag har av okänd anledning väldigt ont i bakdelen. Har ett svagt minne av att jag drattade omkull på patricia vid fyratiden, men jag vet inte säkert

SnyggMax var på plats till min stora förtjusning

Det fanns väldigt många kräftor.

Vårat bord gillade snaps. Mycket. Vi sjöng så många snapsvisor att vi knappt hann med att äta upp kräftorna.

Måste somna om nu. Hjärnan har inte vaknat än.

Sommartider

Så här under sommaren är jag otroligt glad att jag tog på mej uteserveringen. Så fruktansvärt glad. Där ute finns det luft. Man kan andas. Man svettas inte ut alla kroppsorgan genom att bara stå och tänka. Ja, som vädret är just nu så skulle jag inte byta bort min löjliga utebar mot något. Det var en så underbar känsla att stå och se Novel och Benny dö av värmeslag genom fönstret medans jag själv hade en riktigt behaglig temperatur.

Efter jobbet blev det en snabb tur till Hells. Om vi snackar värme på Laroy ska jag inte ens ta upp Hells till diskussion. Hett är en underdrift!! Herregud jag förstår inte hur dom stackars människorna kan jobba där inne. Eller vara där och festa. Så fort man gick in genom entren började kläderna klibba fast på en. Air condition? Känns det som en väl värt investering kanske?!

Träffade i alla fall på SnyggMax därinne. Han heter Max och är snygg, därav mitt smeknamn på honom. Han börjar nog tro att jag är smått efterbliven eftersom jag alltid skriker DÄR ÄR SNYGGMAX så fort jag ser honom. Måste då lägga till att det är inte ett span på avstånd som jag kallar snyggmax till mina kompisar, utan det är alltid när jag står fem centimeter ifrån honom som jag skriker detta. Titta snyggmax! Och han ger mej en väldigt undrande min och en stor bamsekram. En bamsekram från snyggmax. Me likie!

Nej såhär sju fishermans senare ska man nog inte blogga. Det blir bara en massa svammel av det hela. Som jag brukar säga, over and out!!

Vad skulle DU göra för en miljon kronor?

Hittade det här på geniet Alex Schulmans blogg. Ganska intressant frågeställning. Vad skulle DU göra?




1. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du först ta ordentlig sats och springa rakt in i en pensionär. Bakifrån. Du ska ramma pensionären med full kraft i ryggen.

2. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du först ta fram en liten hink, bajsa i den och sedan äta upp alltsammans.

3. Du får en miljon kronor  i handen, men då måste du avsluta varje mening du säger till människor i din omgivning med orden "...din fitta" under två års tid. Till exempel. Du vill ha en kaffe på Seven Eleven. Då måste du säga till kassörskan: "En kopp kaffe, din fitta"

4. Du får en miljon i handen, men då måste du tatuera in en svastika i din egen panna.

5. Du får en miljon kronor i handen, men då måste du bosätta dig i Göteborg för resten av ditt liv. Du får aldrig lämna Göteborg. Inte ens över helger. Aldrig.

6. Du får en miljon kronor, men då måste du döda en kissemisse med dina bara händer.

7. Du får en miljon kronor, men då måste du säga upp kontakten helt och hållet med din mamma. Du kommer inte att varken tala med henne eller träffa henne för resten av ditt liv.

8. Du får en miljon kronor, men då måste du en dag i månaden under ett års tid anamma Ankeborgsmodet (det innebär att du har kläder endast på överkroppen) och gå runt i offentliga miljöer.



Mina svar:

Tvärnej på allting. Flytta till Göteborg skulle väl gå an, men inte om man aldrig nånsin fick åka bort, ens över en helg. Nej. Jag skulle inte göra nåt av det här för en miljon kronor. Alex mår inte bra tror jag. Hahaha.

Stövlar?

Jag måste hitta ett par lämpliga stövlar till hösten. Mina älskade svarta skinnstövlar med snördetaljer ville inte vara med längre förra året. Helt plötsligt när jag trippade hem till Anna i Sydney gick klacken av på mitten. Ett par stövlar för 3000 kr, det är inte vad man förväntar sig. Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk, även fast jag fullkomligt älskade dom stövlarna. Dom ligger kvar i garderoben i väntan på att nån ska komma på ett botemedel mot brutna klackar.

Eftersom det troligtvis inte kommer ske under dom närmsta månaderna måste jag hitta mej ett par nya. Nån som har några tips. Jag är lite sugen på dom här ifrån Marc Jacobs. Dom är hur coola som helst. Men vem fan har 7000 kr som ligger i nån låda och väntar på att bli använda? Kanske kan hitta mej en billigare variant. Eller nåt mer basic. Har ni några tips?

jag hann

Ibland kan lyckan vara oändlig. Det visade sig att jag inte alls hade missat Mocco. Trodde dom stängde klockan fem men jag hade fel. Så nu sitter jag här och är otroligt mätt men väldigt nöjd med min Mocco Nyttig Sommar. Nu börjar det nya livet. Beach 2008. Eller i alla fall bli av med obeach 2007. Två veckor med rosevin, bubbel, öl och pizza har satt sina spår. Nu är det träning och hälsosam mat som gäller. Inget chips, godis och slappande i sängen. Ölen kan jag inte lova att jag håller mej helt borta från. Inte rosevinet och bubblet heller. Men resten åker i soptunnan!

så ja

Nu när allt fungerar igen så är det dags för lite mat tror jag. Knata ner till konsum eftersom jag missade Mocco på grund av allt käbbel med datorn.

Fuck u right back!

Precis när jag satt och var nära på att slänga min helt nya dator i väggen för att ingenting fungerade med den här bloggen så kom Adde som en räddande ängel och löste problemet åt mej. Jag hade ju Safari som webläsare. Det ska man tydligen inte ha. Nej nej. Firefox ska det vara. Så nu funkar allt precis som det ska igen. Tänk vad bra Macbook är i alla fall ; )

pink panther is back

image96



Yay! Rosa pantern är tillbaka på stureplan efter ett långt uppehåll. Den här tjejen är så jävla rolig. Tror jag. Har inte pratat med henne så mycket, men hon drar ju uppmärksamheten till sej när hon är ute i alla fall. Det enda hon dricker är rosa pantern. I alla former. Shots, drinkar, ur skumpaglas. Rosa pantern, rosa pantern, rosa pantern. Därav smeknamnet. The pink panther is back. Stockholm beware!


Oki så nu har jag listat ut hur jag ska göra för att lägga in bilder och centrera texten. En liten bit på vägen. Men det här med länkar och kursiv text måste jag nog ringa Anna och fråga hur man gör. Det är ett enda stort mysterium det här! Men med tiden kommer nog jag oxå lära mej hur man använder en Mac. Så hopplöst kan inte fallet va.

skitdator

Okey, jag tänkte skriva ett hysteriskt roligt inlägg med både bilder och massa kul, men eftersom den här bloggsidan inte verkar funka så jävla bra ihop med Mac så går det inte. Jag har inte den blekaste aning om hur jag ska få in antingen bilder eller länkar. Hur göööör man?! Anna hjääääääääälp!! Jag kanske skulle hållit mej till en ny pc istället för den här sabla macbooken som jag inte fattar hur man använder! 

åh jääääävlar!

Ikväll har jag suttit i skiten. Utan att ljuga. Jag har suttit stenhårt i skiten. Jag sålde 33000 själv. Det kanske inte låter jättemycket, men ha då i åtanke att Thaiboat ligger på söder, och priserna är cirka hälften av vad dom är på stureplan. Så jo, det är sjukt mycket. Ovanpå det så körde jag spritkassan till restaurangen som säkert var minst lika mycket till. Alltså. När vi sålde kassarekord så var vi 2 personer som sålde 35000, och en tredje bartender som hade hand om spritkassan. Ikväll gjorde jag allt detta. Och vad fick jag för det. 100 kr i dricks efter taxiresan hem. Tack för kaffet lixom. 100 spänn!!! Och det värsta är att gästerna har stått hela kvällen och gett mej beröm för att jag jobbar så hårt. Säg det i dricks istället damn it! Det hjälper inte mej det minsta att ni står och säger hur jävla duktig jag är! Hur ska jag betala hyran med det?! 

Men som sagt. Thaibåten ligger ju på söder och man kan inte kräva att södermänniskor ska veta krogvett. Det är en helt annan värld där. En helt annan! Men fy satan vad man får slita!

Nu ligger jag i alla fall nyduschad i sängen och tackar min lyckliga stjärna för att kvällen är slut. När jag fick min första rast vid halv 12 (nästan 7 timmar utan en cigg, fatta på vilken nivå mitt humör var på då) funderade jag starkt på att hoppa i vattnen och simma därifrån det fortaste jag kunde. Det här gör jag aldrig mera om. Aldrig!!


svettigt värre

Yes yes, så var bloggandet igång igen då. Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva nåt just nu, men jag har lite dåligt samvete efter att ha varit frånvarande så länge. Som att nån där ute egentligen bryr sej? Ja, mamma jag vet att du läser dagligen, men å andra sidan så får du ju höra allt i telefon oxå!

Ikväll var det jobb på laroy, som alltid på onsdagar. Jag minns knappt tiderna då onsdagar var mina lekdagar. När onsdag innebar att sitta på Hugo's barpizza och bli helt trashad för att sen gå och hänga på supermysiga Tatler. Nej det var läääänge sen. Sen över ett år tillbaka har jag inte haft en enda ledig onsdag. Förutom semestern, men det räknas ju inte eftersom jag var bortrest då. Man skulle kanske prova att ta ledigt nån onsdagkväll och gå till Laroy och svänga sina (förhoppningsvis o-) lurviga.  Men eftersom det blev en ny dator idag så vet jag inte om ekonomin tillåter nåt ledigt alls den närmsta tiden.

Som vanligt en onsdagkväll i Augusti så var det hett på Laroy. Bokstavligt talat. Jag och Novel svettades säkert bort minst 20 kilo tillsammans. Jag var helt kladdig av både sprit och svett när det var stäningsdags. Det var inte supermycket att göra, men man fick ju känna av att man levde. Det tack vare värmen. Hade det varit en iskall vinterdag hade jag nog klagat på kylan iställlet.

Jag kom på en sak ikväll. Folk som klagar över att det tar lång tid att beställa i baren, är alltid dom som sinkar en. Alltså det står en kille och hojtar och viftar och suckar att han minsann har stått där jääääääättelänge och väntat. Sen när man väl tar hans beställning så får man betalt i mynt. Eller en knögglig bunt sedlar. Eller ett kort som det inte finns några pengar på. Alltså är det precis såna som han som gör att ni får stå där längre tid än nödvändigt. Dont blame me, blame the idiots!

Nuuuuuuuu är det så fan sovdags. Ögonen går i kors! På riktigt!

Back in action

Så. Då var den pärsen avklarad. 4 dagar utan internet. Det gäller att hålla sig sysselsatt med annat. Man blir ju helt handikappad utan dator. Nu har jag i alla fall en brand new och fin MacBook. Jag älskar den. Men det tar ju ett tag att tänka om från Windows till mac lixom. Mycket nytt att lära sig. Men nu vet ni i alla fall. Seriosuly is back on track och nu fan ska bloggen komma igång igen oxå!

det är kört.

Nu har  jag faktiskt en giltig anledning att inte blogga. Min dator har tok crashat. Tills dess jag får en ny är bloggen i dåligt underhåll. Livet är ironsikt!

RSS 2.0