Fashionweek at Bungalow

Nu jävlar händer de grejer hörni! Sista veckan har varit hård men underbar på Bungalow. ALLA har varit hos oss. I lördags satte London fashionweek igång vilket innebär mycket jobb men good fun oxå. Vi hade veckans kanske bästa fest hos oss. Man about town och Dior. Belvedere och Moet sponsrade, gratis sprit åt alla hela natten. Hade lite finbesök från Sthlm oxå i form av Micke Svensson. Kändes som den gamla goda tiden på Laroy nästan.

Så sista veckan: The Killers, Josh Hartnett, Orlando Bloom, Metallica, Mischa Barton, och dom vanliga stammisarna: arctic monkeys, Mark Ronson, Peaches Geldof, Jamie Winstone yada yada yada. Och fashionweek har knappt börjat.

Fick just ett litet nostalgiryck när jag råkade lyssna på Opeths låt. M jag saknar dej faktiskt. Hur funkar det? Hur kan man sakna nåt så mycket när man älskar det man har?

Treasure hunt!

Så var mina tre lediga dagar nästan över för denna gången oxå. Har haft kul dock, och verkligen, i sin bokstavliga mening, njutit av min ledighet. Söndagen spenderades på Brick Lane. Siris första försök till vintageshopping. Gick sådär. Kom hem med en t-shirt. Dock inte vintage, utan sprakande ny. Som sagt, vintage är inte min stora grej. Fast jag köpte faktiskt en sak på beyond retro, Londons största vintage shop. En waistcoat i mensize så det blir lite algom oversized. Alla som är skapta för tjejer är så satans jävla tighta jue! Tänkte köpa en Guns n roses tshirt oxå men där är var det skar sig mellan mej och vintage. Den här gamla, urtvättade, slita (man kunde nästan se svettfläckarna från 80tals tjockisen som haft den innan) tshirten ville dom ha 20 pund för. Där sa jag stopp. Kändes inte helt okey längre!

Efter shoppingen satte vi oss på en svensk liten restaurang på Brick Lane. Jag var så exalterad för sill och köttbullar och hela baletten men om sanningen ska fram. I DO IT BETTER!
Cocktails på Loungelover som mycket väl kan vara den coolaste och bästa cocktailbaren i London. Om ni är här över en weekend, se till att ta er dit. Värt priset och besväret, believe in me man!

Kvällen slutade hemma hos Neil med sedvanliga Gin Tonics och alldeles för djupa samtalsämnen mellan oss allihopa. Så kan det gå. Nu är det dirty dancing, kettle chips och jameson hemma med nat som gäller och imorn är det tillbaks till allvaret.

Just nu sitter jag och försöker förklara skillnaden mellan O och Å för Nat. Det går sådär. Sweet dream y'll!

RSS 2.0