Haaaahaha

Hrrrm vem skrev det förra inlägget? Var det verkligen jag. Jävlar...... Hahahaha. Jag är ju störd!

fyllleblogg oooh yeah

Jag vill ha Jake här. Jake, den enda man som nånsin brytt sej om mej. Den enda som har blivit arg när jag betett mej dåligt. Den enda som varit stolt över mej när jag har gjort nåt bra

Ikväll träffad jag HONOM. Trodde jag va helt över det, men tydligen inte. Fortfarande så var det nån liten gen i mejsom bara ville kasta sej över honom. Han är inte ens hälften av vad Jake är. Han vet inte ens vad han missar. Jag vill ha min diamant tillbaka, NU! Den enda killen jag nånsin har kämpat för. Den enda som  har vart värt det. Den enda som nånsin har brytt sej. Den enda jag älskat!


Shit man, jag är full!

Saknad

Jag är en sån människa som lever mej in nåt så otroligt i filmer, böcker och andra människors livsöden. Fråga Aura bara. När hon flyttade till en andrahands lägenhet i Hammarbyhöjden hittade jag en bok där. Micke och Molle. Gjord för femåringar. Men likförbannat satt jag där med tårarna sprutande utför kinderna när Micke inte ville vara bästis med Molle längre.

Idag har jag legat i sängen hela dagen och läst en bok som jag älskar. En oväntad semester av Marian Keys. I slutet av boken träffar hon sin gamla pojkvän och dom pratar igenom allt som har hänt. Dom minns sitt liv tillsammans. Helt plötsligt kände jag att jag grät. Jag hade slagits av en otrolig saknad efter Jake. Jag mindes våra stunder tillsammans, dom bra och dom dåliga. När han skällde ut mej för att jag hade tagit en tequilashot för mycket och sen bar hem mej och stoppade om mej. Alla dom gånger han kramade om mej och sa att allt skulle ordna sej. Jag minns den gången han tittade iskallt på mej och förklarade att det var slut mellan oss. Jag minns hur ont det gjorde. Och jag minns min avskedsfest när han helt plötsligt stog där, med sitt skimrande vita leende och klarblåa ögon och sa att han inte kunde låta mej åka utan att förklara vad han känner. Jag hade nästan glömt allt. Eller inte glömt, men jag har inte tänkt på honom på länge. Och nu, helt utan förvarning dyker han upp i mitt huvud igen och jag vill bara slänga mej på första plan till Sydney och krama honom tills jordens undergång. Jake, my dimond, I MISS U!


image56
Min underbara Jake och jag (helt rödgråten) på min och Annas avskedsfest i Sydney






ANNA! JAG VILL TILLBAKA!!!!!!!!!


Nyförvärv till After Dark

image55


Vad har hänt? Är det nån dålig dragartist som imiterar Brittan, eller är det här verkligen så som hon ser ut nuförtiden? Hjälp! Det ser faktiskt ut som en fet gammal transa. Vad har hon gjort?! Hon har ju hela kittet, nånstans där inne. Det vet vi ju. Hon var hur söt som helst för några år sen. Snacka om att tappa bort sej själv på vägen. Se till att få fram det igen tjejen, såhär kan det inte fortsätta!

Slutsats:  Även fast du är multimiljardär kan du tappa hela din glans! Utseende kan inte köpas för pengar. Åtminstone inte i det här fallet verkar det som...... Hoppas inte mardrömmarna jagar mej allför länge nu!

Ja , sprit är en religion!

"Plymouthbröderna får starta skola

Plymouthbröderna får starta en friskola i Långaryd i Hylte kommun, fastslår länsrätten i en dom.

Länsrätten grundar sin dom på att bolaget Laboraskolan AB lovat att följa gällande läroplan och att skolan ska vara öppen för alla, uppger TV4 Nyheterna Halland.

Bolagets styrelsemedlemmar ingår i den religiösa sekten Plymouthbröderna."






Den här artikeln läste jag på aftonbladet.se  Kan hända att det är mina slitna humor som gör den så rolig, men jag tycker den är hysterisk! Vad går den här religionen ut på? Man får BARA dricka Plymouth? Enbart. Annars hamnar man i helvetet. Och vad ska deras skola lära ut? Hur man blandar den perfekta GTn? Nu har jag beviset. Det finns alltså en religiös sekt som tycker att heltidssupande är okey. Det är ju klockrent. Nu och här startar jag min egen sekt. Seamansslynorna. Nån som är med?

ute i regnet

En ny onsdag. En ny dag med regn. För varje solig dag som går så försvinner minnet av såna här dagar mer och mer. Och så vaknar man och inser..... just det. Det kan regna oxå! Usch vad jag hatar regn. Speciellt när jag ska stå i utebaren och frysa arslet av mej ikväll. Det spelar ingen roll att jag har en ny fin hoodie (från mouli såklart, specialmade for me!) att jobba i. Det kommer vara såååå kallt! Vill inte bli mer förkyld nu.

Vad har jag gjort den här veckan då....

- Suttit med Sofia på East för att sen dra vidare till F12, där jag sprang in i en tre år gammal crush som jag inte sett sen dess. Och han är om möjligt ännu sötare nu än då. Går det?

- Blivit inlurad på en blinddate med Mr McDreamy. Eller det kanske var han som blev inlurad? Jag vet ju precis vem han är, men han har inte den blekaste om vem jag är. Min kompis som styrde upp det hela har gått och lurat i honom att jag är nån guds gåva till jorden. Dont get the poor guy's hopes up! Det är ju bara jag! Det här blir nog den första daten i mitt liv som jag inte vet hur jag ska hantera. Vad pratar man med honom om?

- Blivit utlurad av Micke efter jobbet igår. Skulle bli en öl på F12. Men jag kom faktiskt hem innan klockan fyra!

- Blivit indragen i ettt jävla drama med en försvunnen plånbok. Ska aldrig mer vara snäll mot en kompis och hjälpa till att leta upp borttappade saker. Morr.

- Legat i sängen och svullat pistagenötter. Hur många kilo kan man äta på en vecka?

Och nu är det jobb som gäller igen. En bra film och en påse chips lockar hårt nu kan jag lova! Eller kanske bio.... det var åratal sen jag myste i en biofåtölj med en gigantisk popcornskål. Jag gillar inte ens popcorn. Men ska man göra det så ska man göra det på riktigt! Fast vad sitter jag och drömmer om. Jag KAN ju inte gå på bio..... jag måste jobba. Det är så synd om mej!!!

14 timmars sömn senare

Fan va skönt jag sov! Cityljud utanför fönstret och en helt egen stor säng. Det var den bästa natten på länge. Slocknade vid halv tio igår kväll och vaknade först klockan elva imorse. Det kan man kalla skönhetssömn. Eller nåt. Välbehövt var det i alla fall.

Nu blir det lugnt två veckor framöver. Jag måste tokladda batterierna för att orka med de två helgalna veckorna i juli. Jag kommer behöva en tvåmånaders semester för att vila upp mej efter det. Men det ska bli så galet kul! Hoppas att vädergudarna är med mig bara.

Här är lite bilder från midsommar i alla fall.
image50

image51

image52

image53

image54

Midsommarhelgen.

Så var man hemma igen då efter det bästa midsommarfirandet någonsin! Jag har haft det så otroligt trevligt och mysigt. Det krävs mycket för att slå den här helgen. Tidigt i fredags morse tog jag min lilla bil och hämtade upp tjejerna. Mot Siarö! Eftersom vi startade från stan redan klockan sju slapp vi köerna och var framme innan klockan ens var tio. Dom stackarna som inte var ute i lika god tid fick sitta i kö i tre timmar. Skönt att jag har så god framförhållning. Vid tretiden var alla på plats och det var dags för midsommarlunchen. Det var inte lätt att duka upp för 59 personer kan jag lova. Man fick ta till lite allt möjligt för att alla skulle ha sittplatser och en tallrik framför sig. Men det gick. Tillslut. När den 119 meter höga midsommarstången stog på plats slog vi oss ner med sill, lax, knäckebröd, färskpotatis och såklart nubbe. Alla sjöng sina egna snapsvisor eftersom vi var lite smått ostrukturerade, men vafan, sång som sång. Efter lunchen som var klar först framåt sju hoppade jag och ca 12 personer till ner i jacuzzin. Alla som känner mej någorlunda bra vet att om jag har chans att bada så tar jag den. Inget att fundera över. Im there! Klockan tio blev jag bokstavligt talat utfrysen ur spat. Dom stängde av värmen. Det var enda sättet att få upp mej därifrån. Grillat kött till middag och sen hopp ner i båten för att bege oss till bastun. Jag kan skryta med att jag badade i havet oxå! Inte bara en gång...TRE gånger tog jag sats och hoppade i plurret för att sen kasta mej raka vägen in i bastun igen.

Väl tillbaka på festen var det dans som gällde. Det är så sällan jag dansar nuförtiden. Det händer nästan aldrig. Ni kanske har sett mej stå och digga med i musiken lite, men det var länge, länge sen jag körde all in. Men what the heck. Står man på en altan i den svenska midsommarnatten med en flaska minttu innanför västen är det bara att köra!

VI tjejer sov såklart bort hela den regniga midsommardagen och vaknade till ett öde hus. Nästan. 50 av de 60 personerna hade gett vika för vädermakterna och begett sig hemåt. Så det var vi, grabbarna som bor där och deras Aussiekompisar som var kvar. Det blev Risk framför brasan, en tokhärlig middag och sen drinkar i jacuzzin resten av natten.

Nu är jag så trött så ögonen nästan trillar ihop. Lägger in lite bilder imorn! Hoppas ni hade en lika trevlig midsommar som jag!

Långhelg väntar

Jadå! Nu går jag av för den här veckan! Det trodde jag aldrig att jag skulle få säga på en onsdag. Men nu minsann, nu är jag ledig ända fram tills på tisdag. Min första "riktiga" midsommar. Det har alltid varit nåt jobb eller annat i vägen för en äkta pripps blå midsommar ute i skärgården. Men nu är det min tur! Fredag tidig morgon drar jag, Aura, Sofia och Sara iväg ut till ......öhhhm.....vad hette det nu igen? Nån ö som har nåt med sång att göra. Äh vad gör det för skillnad. Vi ska ut till Stockholms underbara, mysiga skärgård och fira en helt otrolig midsommar!

Som vanligt stog jag i min lilla utebar på jobbet. Det som är spännande med den baren är att det varje dag tillkommer någonting nytt. Idag hade jag fått en helt underbar Heinekenkyl. Jag älskar den! Den är otrolig! Den finaste (och mest tacky) kyl jag någonsin sett! Den lyser....och byter färg....som en julgran! En Heinekenkyl i julgransförpackning. Heineken har ju alltid varit favoritölen, men nu är det på helt andra dimensioner! Tänk att dom är så snälla och ger mej (hrrm......stureplansgruppen) en så fin kyl!

image49

Min LYSANDE Heineken kyl!

Nu vet jag!


Dom här skorna blir det! Dom blir mina för knappt fyra tusen kronor. SKA HA! Nån som har lust att sponsra?
image48

Bra timing?

Nej, inte det minsta. Jag har inte varit sjuk på minst två år, och självklart igår, när det var både Justinkonsert och Timbalandfest på Hells, så låg jag hemma och mådde apa. Jag försökte allt jag kunde att uppbringa energi för att ta mej ut och träffa tjejerna och Justins dansare, men så fort jag ställde mej upp så snurrade världen ordentligt. Jag har inte mått så dåligt på många, många år kan jag lova. Vaknade klockan tre imorse av att jag låg och kallsvettades, och mycket riktigt, jag var uppe i 39 graders feber. Det var nog lika bra att jag inte gick ut igår för då hade jag väl varit utslagen resten av sommaren. Trots att Aura och Sofia fick sitta och sörpla bubbel med mr Timbaland så får jag tänka som en förnuftig människa och säga till mej själv  att hälsan kommer i första hand. Well, lättare sagt än gjort. Eller alltså, det är inte så lätt att säga så. Screw hälsan! Jag ville oxå vara med på kalaset! Hade jag bara kunnat stå upp utan att hålla i mej i väggen så hade jag varit på plats!

Men som sagt, utslagen hela sommaren är ju inget alternativ. För grejen är....... (trumvirvel)..... att jag FÅR åka med till Båstad. Jag fick klartecken igår, och under tennisveckan ska jag infinna mej bakom baren på Madison från onsdag till söndag. Jag kan inte vänta! Den veckan kommer bli en vecka att räkna med! Oh JÄVLAR va kul vi kommer ha! Vi är ett ganska stort gäng som åker, och alla är riktigt goa partyprissar! Visst, det blir mycket jobb, men några timmar på beachen ska man väl hinna med i alla fall? Men gör jag inte det är det ju ingen katastrof. Efter Båstad ska jag nämligen bara hämta upp min lilla bil, Aura och Anna, och redan på tisdagen befinner vi oss i ett rum på Wisby Hotel för ännu en veckas fest! Fast då är det bara semester som gäller. Inte ett jobb så långt ögat kan nå! Den här sommaren kanske inte blir så tokig i alla fall? Vem vet, efter en veckas jobb på Madison kanske jag till och med har råd att köpa mej mina drömskor?

image47image46

Dom svarta är från Jimmy Choo och kostar snuskigt mycket pengar. Dom i guld är såklart från Christian Louboutain och kostar löjligt nog ännu mera pengar! Men what the heck! Om jag fladdrar riktigt mycket med fransarna nere på västkusten så kanske man har råd med båda? U cant stop a girl from dreaming, can u?!

hehe

Oj klockan är jumerän två... klockan är ju för fan sex. Hur i helvete gick det här till?!!

gäsp!

Jag är så trött och sliten. Vill inte lämna sängen. jag skulle helt ärligt kunna sova i tre dygn i sträck känns det som. Men nu är det ju jobb som gäller igen. På Thaiboat. Det dåliga vädret till trots. Det lär ju inte vara några människor alls där. Men det är bara att garva. Jag får ju åtminstone världens godaste mat (förutom mammas pytt i panna)  när jag kommer dit.

Det kan hända att det 'är otroligt mycket stavfel i det här inlägget. Jag är nämligen mer eller mindre handikappad på höger hand. När jag öppnade min nya lilla bar i fredags var det en liten, liten glasbit som bestämde sig för att attackera mitt långfinger. Och det blödde nåt så otroligt.... Jag fick byta kompress två gånger under kvällen, och fortfarande när jag kom hem klockan åtta på morgonen så var det igång. Och ni ska se såret. Det är så löjligt litet att man bara skrattar åt det. Men det gör ju så elakt ont. Fan, det är farligt att jobba i bar ska ni veta.

Nej nu måste jag rusa. Kommer hem vid ett, skriver mer då. Ha de gött!

Torsdag igen

Jamen självklart slutade torsdagskvällen med en all in som vanligt. Jag och Anna skulle ju bara ta en drink var tanken, men endå slutade jag i Ramis underbara lägenhet på efterfest.

Gårdagen började med att jag mötte upp Anna och Jakob på Ett litet hak. Jakob var sjuk och tråkig och drog hem med ett löfte om att jag skulle ta hand om hans skatt. Klart jag gör! Hon var ju min skatt först vetja! Vi tjejer som fortfarande har lite stake i oss knatade ner till Anglais och hällde i oss några mojitos för att sen som alltid på torsdagar gästa Sture. Vidare ner till Hells och sen som sagt efterfest på söder.

Vaknade nu av att Anna ringde och hade bestämt sej för att vi ska åka tramp boat. Jag trodde först hon pratade i sömnen och gjorde upp planer för gotland redan, men nej minsann. Jag och Starling ska åka trampbåt nu idag. Eller tramp boat. Blir mycket roligare så. Försökte tvinga med grabbarna men dom tyckte inte att tramp boat lät så lockande.

Jävlar vad jag är sliten! Jag kommer sitta så stenhårt i skiten ikväll! Och jag är ju typ full fortfarande för bövelen! Det blir lätt så när man sköljer ner sin Billys pizza med vodka klockan åtta på morgonen.  Men det var värt det! Nej, nu är det jag och Anna och våran TRAMP BOAT som gäller. Jag är så rolig!

image44
Jag och Starling i början av kvällen.....


image45
Jag i slutet av kvällen..... behöver jag verkligen säga nåt mer?

20 spänn?

Jag vet att jag ofta klagar på att mina gäster och medmänniskor är korkade jävlar som inte fattar nånting. Men i många fall stämmer det faktiskt. Jag kan stå och häpna över vad människor jag träffar på säger och tycker. Och många av dom råkar vara mina gäster, eftersom mina vänner inte skulle vara mina vänner om dom var så otroligt retarded. Igår var det till exempel en kille som ville ha ett glas vatten av mej. Eftersom våran nya utebar är väldigt mobil och ihopfällbar så finns det självklart ingen vattenledning ut dit. Det krävs ingen kärnfysiker för att räkna ut. Jag förklarade det på ett sätt för killen så att han inte skulle känna sej helt dumförklarad. Vänligt men bestämt.

-Nej jag har inget vatten härute.
-Men kan du inte fixa det då? frågade han
- Jo självklart, jag kan ju lämna allt här och springa in för att hämta ett glas vatten åt dej. (Observera att min röst fullkomligt drööööööp av ironi)
- Aaah fan vad snällt. säger han och ställer sej och väntar på sitt vatten

Jag bara stirrade på honom. Var killen helt bakom flötet eller drev han bara med mej. Vad ska man säga?

- Ja, eller så går du in själv och hämtar ett glas vatten?
- Men om du får 20 spänn, kan du inte göra det då?

Nu blev jag förolämpad till på köpet. 20 SPÄNN?! Vad tror killen. Ska jag springa som en liten betjänt åt honom för 20 spänn? Lägg på två nollor så kan vi ta upp ämnet till diskussion. Men ärligt! Jag har inga ord. Im without speach som Elaine säger. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om det här. Jag har inget svar som är tillräckligt ondskefullt och dräpande. 20 spänn..... ja, jag säger då det. Kidsen är inte alltid med i matchen.

En annan kille igår retade oxå gallfeber på mej, antagligen utan att veta om själv att han var farligt nära en vänsterkrok. Han är inte den första som beter sig såhär, men det brukar oftast vara småtjejer som inte gillar att deras hångel för kvällen dricksar bartendern. Varje gång hans kompis hade köpt nåt och lämnade mynten i dricks (som även det är lite i snålaste laget) tog killen ifråga upp allt utom enkronorna och gav tillbaka till sin kompis. Kompisen la ner mynten på baren igen varpå killen igen tog upp dom och försökte pracka på sin kompis min dricks.
-Jag har ju sagt att du aldrig ska dricka mer än enkronorna. förklarade den väldigt wannabe stekiga killen.

Jag knackade honom på axeln, spände min iskallaste blick i honom och sa

- Men lilla hjärtat, är det verkligen ditt problem om din kompis vill dricksa mej. Kan han inte bara få göra det?
- Just det! tjoade kompisen och la dit ännu en tjugolapp.

Försök aldrig lura mej på min dricks! Är det dina egna pengar fine. Men vill din snälla vän/ragg/pojkvän/flickvän dricksa mer än du så låt personen i fråga göra det för i heeeeelvete!

K-LO

Min lilla prins har tydligen en egen hemsida som hans kära pappa lagt upp åt honom. Han är mitt liv denna unge och sötare skatt finns inte! Han har redan backslicket och blicken för ett framtida liv på Stureplan! Han kommer krossa många hjärtan under sina dagar, den här unga mannen. Kolla bara in these killer eyes! Och mingelfotograferna kommer få kämpa för att inte bli attackerade. Han är en riktig liten poser redan som fyraåring.
Ja, världen har inte sett det sista av Kevin Lopez, det är nåt som är säkert!

Sneaky's back!

Mina underbara supersöta grabbar (och tjej) i Sneaky Soundsystem har nu släppt en video till sin låt UFO oxå. Det här är musik!


Stelfrusen och dyngblöt!

Kom precis hem från jobbet, och jag fryser så jag skakar. Glöm allt vad jag sa om att Laroy är för varmt, för efter idag kommer jag åka på en snuskigt otrevlig förkylning. Idag körde jag nämligen igång utebaren. Var peppad som utav bara helvete och trodde det skulle bli ett jävla drag där ute, men jag drog nog nitlotten. Ösregn och gäster som inte fattade att det fanns en utebar. Och jag stog mitt i regnet. Jag var så dyngsur när kvällen var slut och bara stog och skakade, så kall var jag. Jag tror jag hade minst halva mälaren i mina jobbskor när passet var över. Men trots min lugninflammation som väntar så hade jag sjukt trevligt. Eftersom det var lite lugnare tempo och ingen musik där ute så kunde jag stå och snicksnacka med alla mina älsklingsstammisar. Blev tyvärr lite upprörd nu när jag kom hem och läste på stureplan.se att min gamla childhood crush hade varit inne utan att hälsa. Som jag har tjatat att han ska komma och hälsa på och när han väl sätter sin fot på Larran så kommer han inte ens och vinkar. Näe Björn, nu är jag besviken!

Till på köpet så hade även Sveriges hetaste fotbollshunkar Olof Mellberg och Alexander Östlund varit inne. Jag som trodde jag inte skulle missa en endaste gäst där på uteserveringen, men uppenbarligen så....

Nä, nu ska jag studsa in i en skållhet dusch och krypa ner under dubbla duntäcken med ett stor kopp varm choklad. Sweet dreams!

hett hörrö!

Hahaha det här är ju klockrent. På stureplan.se ligger det nu ute en artikel som heter "Här är ditt liv Jakob Ramberg" . En väldigt gullig text med bilder som dom knåpat ihop om min käre låtsassvåger. Tyvärr har jag hamnat med på en av bilder. Jakob Ramberg med vännerna Anna Hibbs och Siri Johansson. Det här handlar ju såklart om den bilden där jag är så aprak att jag inte vet vad som är upp och ner. Ni kanske ser att Jakob har ett stadigt tag om mej för att jag inte ska ramla ihop. Visst, det var ju gulligt att jag fick vara med bland alla Stureplanselitister som Jakobs och Annas vän. Men snälla, den där bilden. Hahaha jag kan inte annat än skratta!


Nu är det i alla fall bestämt. Jag och Starling kör gotland vecka 29. Starla och Seriously gör världen farlig igen. Grabbarna låter oss inte åka med dom, så vi tar våran egen lilla röda cab och susar ner till Visby. Och sen kör vi! ALL IN!

image42
image43
I sommar är vi med och leker!

Yippie YAY

På väg ner till konsum för att köpa ett paket Oreos får jag den bästa nyheten på länge. Mocco har äntligen slagit upp portarna bara ett kvarter från min port. Det finns inget bättre än att halvligga lite lagom död i en av deras fåtöljer och mumsa i sej en hälsotallrik när man är bakis. Tyvärr så sätter ju avståndet ganska ofta stopp för mina slappar-bakis-dagar på Mocco. Man orkar inte släpa sej upp ända till Östermalm för att få något ätbart i magen. Men nu blir det andra bullar. Och många av dom oxå. Nu kommer jag ligga i en fåtölj på Pipersgatan hälften av mina vakna timmar. Och efter det kommer jag släpa mej bort till El Diablo. Nu är Kungsholmen fulländat. Nu finns allt jag behöver inom gångavstånd!

Har tänkt på en sak. Har man en kompis som stammar, alltså verkligen stammar, så att det tar honom tio minuter att säga en mening, är det då inte lättare att skicka sms till kompisen? Varför göra det svårt för sej och ringa. Är det inte därför man skapade sms egentligen? För att slippa prata med folk som tar lång tid på sej att få fram det dom vill säga. Eller för att slippa prata med dom som drar upp hela sin barndomshistoria när man ringer och frågar efter en vägbeskrivning. I såna lägen känns sms så mycket enklare. Kort och koncist, snabbt och bekvämt. Och om nån ovälkommen människa skickar sms till en själv istället för att hålla på och ringa stup i kvarten, så kan man bara radera det och låtsas som att det regnar. Ja, sms är en underbar uppfinning!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta Sofia en snabbis. Eftersom plånboken ekar, sånär som på några Australiensiska mynt, så blir det nog inte en helkväll. Fast, konstigare saker har väl hänt.

Komplex

Satt just nu och försökte läsa mej igenom Annas senaste blogginlägg. Inget illa menat starling, jag är bara för onykter och okoncentrerad för att läsa över huvud taget. Det handlar i alla fall om komplex. Har verkligen alla människor komplex för nånting? Jag undrar om jag har det? Jag har många halvkomplex i alla fall, men inget riktigt sånt som jag verkligen skyr som pesten. Det har jag ju redan fixat till. Hehehe, skämt åsido. Hur snygg och perfekt och bra en människa än är, så finns det alltid nån som är snyggare, perfektare och bättre. Det är bara att gilla läget. Det är bara att svälja och inse att om man inte kan älska sig själv som man är, så kommer ingen annan kunna göra det heller. Skit samma om mitt sexpack på magen har förvandlats till ett halvtight bigpack, det finns säkert nån loser där ute som gillar det. Näe nu börjar mitt fyllesnack bli för mycket till och med för mej, dags att ge upp för idag.

Jag har i alla fall mitt gos(/)monster

image39
Mys i kvällssolen

image40
Mitt lilla monster attackerar mitt finger


image41
Kärlek. För henne är jag nummer ett i alla fall!

Arg som ett litet bi!

Eller ett stort bi. Jag är så besviken.SÅ arg. Så bitter. Allting går emot mej just nu. Jag trodde jag skulle få åka ner till Båstad och köra våran turne på Madison, men nej nej. Inte jag. Det blir Benny som får åka. Varför duger inte jag?! Vet att det var dumt att ta det för givet, men jag trodde verkligen att vi båda skulle få åka. Men igen får man en fet bitchslap i ansiktet och bevisat att man inte duger. Jag duger aldrig. Inte för nån. Det finns alltid nån bättre. Det är min plats i livet. Jag kommer alltid komma tvåa. Jag kommer aldrig vara bra nog för nån!

Ja jävlar alltså!

Viiiiiiilken vecka jag har haft. Förstår inte hur jag lyckas. Eller hur jag inte lyckas snarare. Jag lyckas ju nämligen inte med nånting som jag borde få gjort. Bara massa dumheter. Det blev ju som sagt inget av med Mr Lee i tisdags. Inte nånting. Jag totalsket i Berns och allt vad rock heter och drog en utgång med stans vildaste (och härligaste) tjejer. Lisa och Ellen. Eftersom alla jobbade och Anna bangade utgång insåg jag att det var bara att hitta nya vänner, så jag drog iväg ett sms till tjejerna vid midnatt. Said and done. Det är drag i dom brudarna kan jag lova! Fan, det är ju knappt så att JAG kan hänga med i tempot, och jag är duktigt rutinerad vid det här laget. Vi drog såklart förbi kära gamla Laroy. Det var första gången sen jag började jobba där som jag var där som gäst. Det var en otroligt knepig känsla. Allting var tvärtom lixom. Och alla gäster var lika förvånade som jag själv att se mej med ett glas bubbel i handen och kortklänning på uteserveringen. Det trodde jag var en syn som aldrig skulle bli av. Men tji fick jag. För där stog jag. Precis som alla knäppa gäster jag brukar skaka på huvet åt.

Jag fick även prova på att åka den så kallade party bussen, eller vad den nu heter. På allvar! Det går en bussjävel från Laroy upp till white room. Jag skrattade så jag låg dubbelvikt på golvet av bussen. Charterresa @ stureplan. Helt sanslöst, men en ganska bra affärside måste jag säga. Kvällen slutade såklart på Donken med en väldigt arg liten Siri som höll på att hamna i slagsmål med en tjej som råkade prata med fel kille på fel plats vid fel tillfälle. Men hon gick på mina nerver, och det är aldrig en bra ide när man är full. Jag sprang in i en gammal playground love oxå minsann. En kille jag var helt tokförälskad i när jag var sisådär åtta, nio år. Snacka om blast from the past!

Onsdagen var det såklart jobb som gällde. Det kändes lagom surt att knata iväg till jobbet i det underbara sommarvädret när alla Auras grannar satt på gården och grillade. Lagom arg och bitter med en förtjusande bakfylla på lager kände jag hur det vattnades i munnen och gick och fantiserade om vad vi stackars satar skulle få till middag. En grillad kotte med pompa och bea hade ju verkligen inte suttit fel. Men vad blev det? En slemmig jävla köttgryta med överkokt potatis. Tårarna var inte långt borta.

Torsdagen var det jobb igen på Thaibåten. Fick sluta lite tidigare och racade in mot stan där jag mötte upp Dasha och det blev en kväll av det oxå. Mer behövs inte sägas. Ni som såg mej vet. Som sagt, jag säger inget mer!

Nu ska i alla fall jag krypa ner och sova för imorgon är det middag hos föräldrarna som gäller. Måste ju se hur mitt lilla monster växer så det knakar. Och få lite nya bitmärken på armarna. Det är charmigt. Svider skönt när man får lime i såret oxå. Smärta är härligt. Näe nu räcker det. Tack för mej, over and out!

image38
Hungriga ladies in black!

Tommy, not my man!

Ojdå nu har det gått sådär läskigt länge sen jag skrev sist igen. Ber om ursäkt, men den här gången kan jag faktiskt skylla på att jag helt enkelt inte har haft tid. Det har varit väldigt mycket den här helgen. Väldigt, väldigt mycket. Jobbade ju mitt första riktiga pass på Thaibåten i söndags, vilket gick bra. Och det var väldigt många bekanta ansikten som kom och hälsade på. Man kan nästan säga att Thaibåten är Stureplans ambassad på söder. Jag tror jag ska tvinga chefen att beställa in en sån skylt, L'ambasade de Stureplan. Kanske dock borde kolla upp den korekta stavningen på franska först. Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Aura, Benny och Charlie som alla var lite lagom radiostyrda vid det laget, och vidare mot labbet.

Måndagen spenderades i en solstol på thaibåten med en Pina Colada i ena handen och fötterna nergrävda i sanden. På Thaibåten är det helt godkänt att dricka Pina Coladas. Där och bara där! På alla andra ställen är det dödsstraff på att beställa en sån. Vi satt i våra stolar i 9 timmar och rörde enbart på oss när vi behövde "pudra näsan". Mötte upp Micke på Utecompagniet och besökte F12 för första gången iår.

Just nu skulle jag ha stått backstage på Mötley Crües konsert, men nån jävla idiot sjabblade bort mina biljetter så jag får stanna hemma. Jag är så bitter. Och så ledsen. Jag hade sett fram emot den här dan i flera veckor. Jag kan ju fortfarande gå till efterfesten men har tappat lusten helt. Har tappat lusten till allt. Det suger! Nu får fan Anna ringa så jag kan komma ut och ta en drink och glömma min bitterhet!


Sommarplåga

Under tre veckor varje år är det en omöjlighet att bo där jag bor. Under dom tre veckorna får man aldrig sova längre än till klockan elva. Varje vardag mellan mellan slutet av maj och mitten av juni vaknar jag av dånande musik och gallskrikande tjejer. Det är studenttider. Studenttiden är en enda lång plåga för mej som bor precis där vartenda jävla flak i stan ska åka förbi. Jag orkar inte vakna av det en enda dag till. Nästa gång står jag beredd på balkongen med en äggkartong. Jag vill inte ha nåt skrikande på gatan utanför mej när jag behöver min sömn. Precis som jag har sagt förut, världen kretsar faktiskt kring mej!

Nej, jag ska inte låta som en bitter surkärring nu. Jag minns själv hur det var att ta studenten. Att stå på det där flaket med en flaska champagne i handen och skrika för full hals var helt underbart. Den frihetskänslan man kände var otrolig, men blandades samtidigt med en stor oro för framtiden och ångest för vad man lämnade. Så alla studenter, jag låter er få ha dom här tre veckorna om året att roa er. Men om ni har minsta medkänsla för en stackars nattarbetande bartender, kan ni inte dämpa volymen bara liiiiiiite när ni åker förbi Kungsbro Strand? Till alla er som tar studenten nu. Grattis, och se till att njuta, för den dagen tar slut alldeles för fort!

image37
Även fast det var många år sen jag tog studenten, minns jag det som igår. Vilken dag!


Aladdin och jag!

Jag gjorde det här testet för att se vilken Disney Kille som är rätt för mej. Och det blev som jag alltid har trott.


♥Which Disney Guy Would Be Right For You?♥

♥Aladdin♥You don't judge people by their background or social status. You go weak in the knees for deep eyes and a glittering smile - although personality is more important to you than looks.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code


Så om det finns nån oslipad diamant med djupa ögon, ett glittrande leende och en magisk ande där ute nånstans så kan du väl höra av dej?

Idioter!

Jag skulle precis krypa ner i sängen och kolla på min nyanlända film. Jag har längtat efter att se den och nu var jag redo med chips och läsk och allt. Öppnar paketet och inser att dom lagt ner fel film. Jag hade ju beställt den här. Men dom inkompetenta idioterna på Home entertainment hade lagt ner den här istället. Hur svårt ska det va?! Nu tappade jag lusten helt. Ville ju somna in efter att ha skrattat mej igenom en Will Ferrell film. Stackars mej!

All time LOW!

Idag körde jag mitt första pass på Thaibåten och slog rekord med hästlängder. Vet ni vad min dricks slutade på? Gissa! Snälla gissa! TIO KRONOR! Jag har aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG fått så dålig dricks. Inte att förglömma att jag stog i spritkassan till restaurangen och hade typ 2½ egna gäster. Men ÄNDÅ! Helt absurt. För övrigt så är det ett väldigt trevligt ställe, och personalmaten är skäl nog att stanna i sej självt. Jag kan tänka mej att jobba för halva lönen om jag får sån mat varje dag. Näe kanske inte, men såååå gott. Jag är en sån sucker för thaimat, och att komma in till jobbet och ha en buffe av härligt koriander doftande käk framför sej är som en dröm. Tur att maten är fettsnål, annars skulle jag gå upp många kilo i vikt den här sommaren. På söndag kör jag mitt första riktiga pass i utebaren där jag kommer stå varenda söndag hela sommaren. Då blir det fart! Det kommer gå taxibåtar direkt från båten till cafet för dom som vill fortsätta festen där. Klart ni ska komma och hälsa på! Thaibåten is the place to be söndagar framöver!

I tisdags var jag ju såklart ute och busade igen med Sofia. En drink på storstad och sen vidare till East där vi hittade ett gäng galna amerikaner. Eller dom hittade Sofia snarare. Hon har nog nån gen i sig som lockar svarta hiphopare. Det är alltid nån gigantisk kille med byxorna nere vid knäna som ska bjuda henne på järn! Jag skyller allt på Sofia! Det skulle ju inte bli några järn. Självklart slutade vi på Labbet där jag sprang in i Nouvel och Benny. Högst oväntat men en trevlig överraskning. Nu är det dags för sömn. Träning imorgon klockan 3 och för en gångs skull ska jag inte andas spritångor på mina medboxare. Så det så!

image34
Jag och Sofia med dom skogstokiga amerikanerna.


image35
Jag och Michel myser på labbet.



image36
En väldigt underlig bild..... varför blev den tagen?


Underhållning på hög nivå!

För 2 veckor sen när jag satt på Utecompagniet med Sofia, Anna och Jacob var den här killen där oxå. Och han tyckte om att dansa kan jag lova! I en timme körde han på.

Jag vet att det är filmat åt fel håll, men jag är inte så teknisk att jag vet hur man roterar den, så ni får fan vrida på huvet om ni ska se!

RSS 2.0