Ännu en lyckad Laroyonsdag

Ja! Igen. Onsdagarna på Laroy kan bara inte misslyckas. Det är sånt tryck och så helsköna människor hos oss på just onsdagkvällarna. Det bara flyter på. Jag älskar det. Skulle inte vilja byta bort mitt jobb mot nåt annat i hela världen!  Tyvärr är jag alldeles för trött för att skriva mer detaljerat om det nu. Lovar att skriva imorn och lägga in lite betraktelser och bilder från min tisdagsutgång också. Tills dess får ni klara er med den här reklamfilmen, som utan tvekan är en av dom bättre som gjorts. Grappaaaaaaaaaa!


Oj då

Nu har det ju för bövelen gått 2 dar sen jag skrev nåt. Sorry guys, det var inte alls meningen. Jag spenderade gårdagskvällen hemma hos Aura och slocknade redan vid nio.

Söndagen slutade ju såklart med utgång. Vem försöker jag lura hela tiden? Som att jag nånsin klarat av att sitta hemma själv på en söndag. Det finns alltid nån ursäkt för fest. I söndags lurade jag i mej att det var enda dagen på kommande två veckor som jag kunde gå ut, vilket i och för sig inte alls stämmer helt in på verkligheten. Jag är om inte annat väldigt glad för att jag tog mej i nackskinnet och släpade mej ut på stan för jag hade sjukt roligt. Hela gänget samlade på cafet som det ska vara på sommaren.

Idag har jag och Aura varit ute på stan och shoppat lite. Det är alltid kul med nya kläder,  och hur full garderoben än är så gapar det alltid ett stort hål så fort det är dags för utgång. Det beror antagligen på att jag går ut alldeles för mycket. Alla mina outfits är använda. Kanske ska minska utgången istället för att förstora garderoben?

Måste hoppa in i duschen nu. Jag är så härligt ofräsh att jag inte duschar direkt när jag kommer hem från gymmet utan drar ut på det någon timme eller så. Tur för mej att jag inte lever med nån. Eller tur för den (oexisterande) personen kanske.


image33
Jag, Alle och Sofia intar alkohol på cafet.

En låt tillägnad världens bästa mamma på mors dag



You taught me everything
And everything you've given me
I always keep it inside
You're the driving force in my life, yeah
There isn't anything
Or anyone I can be
And it just wouldn't feel right
If I didn't have you by my side
You were there for me to love and care for me
When skies were grey
Whenever I was down
You were always there to comfort me
And no one else can be what you have been to me
You'll always be you always will be the girl
In my life for all times

Mama, mama you know I love you
Oh you know I love you
Mama, mama you're the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars
Mama, I just want you to know
Lovin' you is like food to my soul
You're always down for me
Have always been around for me even when I was bad
You showed me right from my wrong
Yes you did
And you took up for me
When everyone was downin' me
You always did understand
You gave me strength to go on
There was so many times
Looking back when I was so afraid
And then you come to me
And say to me I can face anything
And no one else can do
What you have done for me
You'll always be
You will always be the girl in my life


ÄLSKAR DEJ MAMMA!

Dagen efter med Seriously Uwantsome

Tänkte göra ett litet ripoff från Stureplan.se där, men tror inte skämtet gick hela vägen hem. Jag är ganska seg för tillfället så ursäkta mina efterblivna meningar. Okey. Helgen i korta drag. Varmt. Som jag sa redan igår, det blir fruktansvärt hett inne på Larran såhär på sköna sommarkvällar, och när man då har mycket att göra så rinner svetten mer än under ett hårt träningspass. Och igår hade jag mycket att göra. Riktigt mycket ett tag. För en gångs skull så var det jag som satt lite i skiten och inte Benny eller Tobbe.

Blev riktigt bitter igår när jag fick höra att en av tjejerna på Hells fick 85000 i dricks av nån jänkare. Inte bitter på ett elakt sätt. Jag är ju glad för deras skull. Fast jag hade ju såklart varit ännu gladare om jag varit den som håvat in det. Fatta att gå hem från jobbet med 20 lax i fickan. Det hade ju inte varit helt fel. Men nånting gott kom ut av det hela. Jag bestämde mej för att vara riktigt övertrevlig och charmerande mot alla turister hos oss igår, om det av en händelse skulle stå nån snuskrik oljeshejk redo att ge bort en hel årslön där. Det gjorde det såklart inte. Men några hundralappar lyckades jag charma mej till i alla fall. Från ett gäng fransoser. Så nånting måste jag ha gjort rätt. Kanske ska fortsätta vara trevlig mot folk, det verkar ju gå hem. Frågan är hur länge man orkar.

Söndagen har spenderats hos mamma och pappa eftersom det är morsdag. Och så skulle jag ju gosa med mitt lilla monster. Hon överlevde nära döden upplevelsen i veckan och är lika pigg och vild som vanligt igen. Men oh så glad jag är att hon lever. Och hon verkade ganska glad över att se mig oxå måste jag säga.

Rödvin till middag vilket aldrig är en bra ide när det gäller mej. Stilnocts, släng er i väggen! Rödvin får mej att slockna på sekunden. Det vet jag ju! Och endå så sitter jag och sörplar i mej tre glas och tror att jag ska lyckas hålla mej vaken. Jag har hällt i mej två red bull nu, och hoppas på att vakna till liv inom en halvtimme. Gör jag inte det så blir det ingen söndagsutgång. Vilket i och för sig var planen. Men regler är ju till för att brytas!

Yummie

Hittade den här bilden från White Room igår. Vem är killen? Han är ju läskigt snygg!! Varför har jag aldrig sett honom? Varför kan inte han förgylla min kväll genom att hänga på Laroy? VEM ÄR HAN?!
image32

Turisterna invarderar

Nu börjas det igen. Turisterna tar över stan. Dom kommer i hundratal. Italienare, Spanjorer, Fransmän, Tyskar. Och alla har dom en sak gemensamt. Dom kan inte ett ord engelska. Jag vill inte vara den som är den, men alla i hela världen kan inte italienska, och åker man utomlands kan man väl i alla fall försöka?  Jag är en vanlig, simpel bartender, ingen jävla EU tolk. Så nej, jag förstår faktiskt inte vad dom säger. Och då blir dom sura på mej för att jag inte fattar vad dom menar när dom försöker beställa. Och så dricksar dom inte ett öre. Nej hörni. Jag tar hellre alla förortsturister i hela stan än dom riktiga turisterna. Dom kan väl stanna på sina hotellbarer eller på sightseeingbussarna?

Annars så var lönefredagen som lönefredagar är mest. Jag vet inte vad mer man kan säga om det. Det bara var. Benny sålde kassarekord- igen. Tredje gången på två veckor. Och vad gjorde jag. Jag stog och försökte hora till mej några enkronor i dricks av en hel busslast fransoser. Nej så illa var det inte. Några söta stammisar var faktiskt inne. Och jag hade ganska kul. Fast det är så varmt på Laroy på somrarna. Ingen AC här inte. Nej nej, man svettas bara man andas. Känns som att min långärmade skjorta byts ut mot t-shirt ikväll!

Nyss hemkommen från gymmet och med en bananproteinshake i magen ska jag börja dra mej iväg mot jobbet. Kanske skulle ta en snabbkurs i Italienska endå. Bara för att slippa irritationen lixom? Eller näääe, dom får fan lära sej att säga vodka redbull på engelska istället!

Pieces

Jag har försökt hitta en länk till en av mina älsklingslåtar, Pieces av Prime STH.  Det går sådär måste jag säga. Så nu skriver jag bara texten som är ruskigt träffande på mej!

Picking up the pieces
Of what was left behind
And I try to find a reason
Why I do this all the time
Maybe I'm just blind

(chorus)
She builds me up
She breaks me down
And it keeps me hanging on
She takes me in
Then throws me out
And it leaves me so undone
I'll be here waiting

Picking up the pieces
I got up and tried again
And I know there is no reason to look back
To go through all this again
Maybe I'm insane

image31
Noa och grabbarna i PRIME STH

Torsdagsnatt

Det blev ju såklart utgång i alla fall. Usch vilken dålig karaktär jag har! Jag skulle ju inte ut nåt mer nu hade jag sagt. Jag ska ju satsa på träningen och bli smal och fin, inte vara ute och hälla i mej fishermans hela nätterna. Men igår var sista gången jag var svag, nu tar jag i med hårdhandskarna! Bubblet byts ut mot proteinshake med banansmak, och vinglandet runt Stureplan mot timmar på stepmaskinen. Men det var värt att vara stygg igår, för jag hade riktigt kul. Och det var första utgången på veckor som inte slutade i tårar. Vem vet, jag kanske är påväg mot psykisk balans igen. Det skulle ju va skönt! I am stronger, than yesterday, now is nothing but myyyyy waaaay, loneliness is cilling me no mooooooore för att uttrycka det som Brittan.

Kvällen började i alla fall med att möta upp Anna på Nox där vi sörplade i oss 3 mojitos på en halvtimme. Det är ganska starkt jobbat måste till och med jag erkänna. Vidare till Sture där vi letade oss fram till låtsassvågern Jacob som körde all in med dom andra grabbarna. Alla var på plats. Niklas, Oscar, Filip och till min förvåning även Christian, nyss hemmkommen från.......var han nu var. Jag har noll koll, men alla är ju ute och emigrerar nuförtiden så det är faktiskt riktigt svårt att veta vem som bor var! Det var i alla fall kul att se honom! Hålet på Laroy har gapat tomt ett bra tag nu och jag tog till mina bästa övertalningstaktiker för att få honom att komma och gästspela. Det hade jag ju såklart inte behövt göra eftersom han redan planerat för det själv. Christian, Tobbe och jag i Stora Baren igen. Då är allt som det ska!

Vidare ner till Hells såklart där många bekanta ansikten skymtade förbi. Dessvärre minns jag inte exakt vilka. Men enligt bilderna så var ju Ivan, Daniel och Moe där, så jag antar att dom alla fick varsin bamsekram av mej.

Idag var det ju träning igen. Alltid lika härligt och vakna av akut törst och inse att man ska befinna sig på gymmet om en halvtimme för hardcore boxningsträning. Men det är ju så skönt. Bakfyllan svettas bort och man känner sig som en helt ny människa. Men nu blir det fan ingen mer bakfylla på gymmet för mej. Ingen bakfylla alls!

image29
Jag och Aura är nyktra och städade.

image30
Jag och Anna är onyktra och ostädade, men fulla av kärlek!


 


Så här imponerar du på mej:

- Skryt över hur mycket pengar du har
- Var riktigt dryg mot alla i din omgivning
- Locka mej med att du kan skriva upp mej på listan på Cafe Opera en söndagskväll
- Var otrevlig mot krogpersonalen
- Beställ in en magnumflaska Pommery och förklara vilken bra vinkännare du är
- Ta för givet att jag kommer stå och fånle när du bjuder mej på ett glas av din pommery
- Tyck att du är viktig för att du kommer in i viprummen (finns det ens såna nuförtiden?)
- Förklara gång på gång vilket viktigt jobb du har


Har du gjort allt ovan, då är jag din för alltid!


Torsdagstristessen anfaller

Så sitter man här igen då, och börjar känna hur det kryper i fingrarna. Jag skulle ju inte gå ut idag, vet inte ens om jag är så speciellt sugen på det. Men jag är ännu mindre sugen på att sitta hemma och glo. Då slutar det bara med att jag slänger i mej massa skräpmat och tittar på Dirty Dancing på danska. Min fjärrkontroll till DVDn har lagt av (lagt av? den har aldrig ens satt igång!) så jag kan inte byta språk.

Det kommer säkert bli så att jag står och vinglar på Hells i vanlig ordning. Måste bara hitta mej en partner in crime. Var hittar man såna nuförtiden? Aura jobbar, Mattias vill inte, Anna har sin avslutningsfest, Sofia jobbar. Jag måste verkligen skaffa mej fler kompisar. Det här går ju bara inte för sig. Ska jag sitta här hemma helt själv bara för att alla är upptagna? Nej du. Jag får nog ringa Benny och tvinga ut honom trots att han har förbjudit mej. Eller så stannar jag hemma. Denna beslutsångest! Och nu är jag hungrig oxå! Fan!


Varför?

image28



Kvällens sista gäst igår var ingen mindre än fröken Rosing herself. Väldigt förvånande att se henne ute på stureplan eftersom hon hållt sig långt borta ifrån vägkorsningen sen hennes grabb sold out så att säga. Jag kommer ihåg när Linda var med i big brother. Jag tyckte hon var en jättesöt tjej, med otroligt hår. Hon var inte överdrivet snygg, men hon var söt. Så varför, varför, varför har hon gjort allt det hon faktiskt har gjort med sitt utseende. Hon ser inte klok ut i dagens läge. Hon har förstört hela sig. Det är lite sorgligt tycker jag nästan. Hon är det levande beviset på att man kan operera sig för mycket!

It aint over til its over!


Cara cara miiiiiia

image27


Jag tror jag är kär! I Idol Måns. Han är ju så super duper go så man bara smälter. Tyvärr är hans slagdänga inte lika go, och den har ju såklart satt sej i mitt huvud efter ikväll, och vägrar släppa taget. Har gått och skrålat Cara Cara MIiiiiiiiiia hela kvällen, och det låter inte lika bra som när han sjunger det kan jag lova. Tror han håller med om det! Efter soundchecket så stog jag och skrålade för fulla muggar i den tomma baren, och fick höra ett litet skratt. Tittade upp och såg att mitt på det ännu tommare (heter det tommare??!) dansgolvet stog Måns och bet sig i läppen för att inte lägga av ett asgarv när jag misshandlade hans låt. Han får nog ha den för sig själv i fortsättningen. Jag ska inte sjunga. Utom i duschen kanske, där får jag sjunga så mycket jag vill!


Hans releasefest hos oss var i vilket fall som helst riktigt lyckad och övergick senare i en lika grym onsdag som vanligt. Jag älskar verkligen mina Laroyonsdagar. Det är ingen hejd. Man får svettas och springa och flåsa, men det är så värt det. I just love it! Och när Måns själv står på scenen lite halvfull och sjunger och hela Laroypubliken står och hoppar och klappar händerna, då är det bra! Så kul helt enkelt!

Efter en lång stängning avslutade vi kvällen på Max med några av våra trevligaste stammisar som sällskap. Dessvärre var jag så trött i fötterna efter att ha gått 11004 (ja, det var 11004. Stegmätaren var till och med trött) steg sen jag vaknade, så jag bröt mot promenera-hem-regeln och tog en taxi.  Nu är det dags för mej att krypa ner i min obäddade säng och nynna vidare på Cara Mia tills jag slumrar in. Tack för ikväll! U ROCK!

Everything's going to be aaaaallright

Mitt lilla monster fixade det. Hon är en fighter, precis som jag! Det visade sig att hon har epilepsi. Jag visste inte ens att hundar kunde få det, men uppenbarligen så.....  Huvudsaken är att hon får fortsätta vara mitt monster. Vad hade jag gjort annars?


Nu är i alla fall en vild utgångsvecka över. Jag har varit ute tre kvällar i rad. Dock har jag varit ganska lugn med spriten och bara druckit Loka efter klockan tre. Varför har jag inte kommit på den iden tidigare? Nu blir det jobb som gäller resten av veckan. Lugnt tills på tisdag. Eller vänta nu..... Berghs har ju sin avslutningsfest på Sture imorn. Måste ju fan va där och applådera åt Anna som är klar med sin utbildning. U rock girl!


Skriver en utförligare rapport när jag kommer hem inatt. Om ni inte kan vänta, så vet ni var jag finns!


SÅ FAN HELLER!

Min lilla plutt ligger på akuten. På hundakuten då såklart. Mamma ringde nu och berättade att hon hade fått ett krampanfall och att dom kanske måste avliva henne. Så fan heller! Jag går inte med på det här! Även fast dom bara haft henne i 2 veckor så älskar jag den där lilla krabaten av hela mitt hjärta. Veterinären får se till att fixa henne! Jag skiter i om dom inte kan det, dom får lösa det helt enkelt. Det finns inget annat alternativ! Hon är mitt lilla monster och så ska det förbli! image26

Dagens låt:


Aaaaaah IM STILL ALIIIIIIVE!

Blondie goes Thai

image25


Nu är mina slackerdagar med en trekvällars arbetsvecka över. Nu kör jag! Från och med juni kommer jag att spendera mina lediga dagar på Thaibåten. Med andra ord så blir det inga lediga dagar. Jag kommer köra på som vanligt på Laroy onsdag, fredag och lördag. Jag kan ju inte lämna Stureplan helt. Hur skulle det se ut? Seriously goes söderböna lixom. Näääe, jag kommer leka söderböna på låtsas. Eller så tar jag helt enkelt med min Stureplansstyle och piffar till Söder lite. Varje torsdag och söndag och ibland även måndagar och tisdagar kommer jag stå bakom baren på detta underbara ställe! Jag är så exalterad över det här jobbet, för det innebär att jag kommer få göra lite riktiga drinkar igen. Jag var där på möte idag och gick igenom drinklistan, och wow säger jag bara. Snuskigt goda. Även fast det inte var världens hit att vakna bakis och sätta sig och prova massa alkohol, så gick det ju ner måste jag erkänna. Jag har verkligen saknat att få stå i en cocktailbar. Sen jag lämnade världens bästa bar i Sydney har mina cocktailkunskaper helt fallit i glömska. Visst, jag älskar tempot och stämningen på Laroy men den mest avacerade drinken jag har fått göra sen jag började där är typ en Cosmo. Men nu blir det andra bullar. Daiquiris, Mojitos, Pina Coladas och min personliga favorit, Basil Grande. Ni bara måste komma dit och testa. Tänk en vacker, het sommardag i juni, flipflops på fötterna och en Frozen Passion Mojito i handen. Det låter inte helt fel va?

Monstret växer!

Min lilla bäbis hade växt till sej rejält på dom sista två veckorna, och hon kan nu även kommandon som sitt och ligg. Hon är nog det sötaste som finns, fast hon är ett litet monster!


image23
En liten poser, precis som mej :D

image24
This is true love!

Klockan 20.39

Helt inställd på en bakiskväll framför tvn. Men så vibrerar mobilen.

Härlig dag att vara ledig på. Regnet öser ner men vad gör det, halv tio tar vi ett glas vin i Humlan.


See u there Flo!

Världens bästa låt!



Idag behövs den. Idag behöver jag min powerlåt mer än nånsin! Im a supergirl, and supergirls dont cry!

Söndagskalas

Söndagskvällen började med en lugn och stillsam middag i Humlan. Oj vad jag har saknat mitt älskade Humlan. Det finns inget bättre ställe att spendera sköna sommarkvällar på. Deras drinklista är to die for och maten.... ja igår var den kanske på lite varierande nivå, men den brukar ju vara bra. Jag mötte upp Sofia, Samuel och Malin vid halv elva tiden, och vi kastade oss på menyn. För oss tjejer blev det carpaccio med anlever till förrätt. Wow säger jag bara. Spot on! Den bara smälte i munnen. Tyvärr var inte varmrätten lika rolig. Vi beställde Gnocci med sparris, vårlök och lite annat smått och gott. Det vi fick var i och för sig väldigt gott smakmässigt, men alltså. Det påminde ju mer om en grönsakssoppa. Vi lyckades hitta 4 yttepyttesmå gnoccis på botten av soppan, och thats it. Inte överdrivet upphetsande. Tur att det var till oss och inte till "riktiga" gäster. Vi kom fram till att nästa gång kockarna besöker oss ska dom få en halvtom ljummen heineken att dricka.

Aura och Sydney John gjorde oss sällskap och vi satt kvar länge och väl och drack vin och pratade strunt. Innan vi gick var jag och John självklart tvunga att beställa in en cowboy till alla i sällskapet för att demonstrera dom äckliga klassiska australiensiska shotsen som vi hade berättat om tidigare. Butterschotch och Bailys. Inte min favorit måste jag säga, men det har ju slunkit ner en och annan under mina månader down under.

Vidare mot utecompagniet och sen en sväng förbi cafet för att köra årets första uteserveringssöndag. Och det var toppen! Alla var där och det kändes precis som förra sommaren. Om inte bättre. Avslutade på labbet där tårarna som vanligt började spruta åt alla håll. Jag förstår inte ens varför. Just då tyckte jag att det jag satt och tjöt för var det sorgligaste som nånsin hänt mej, men i dagens läge förstår jag inte vad som var så hemskt med det hela. Som sagt, mina känslor när jag har druckit..... det är världens högsta berg och dal bana. Jag borde nog inte va ute och hälla i mej bubbel så länge jag är så psykiskt instabil som jag faktiskt är.

Fuck this shit man. Over and out!


Ett år har gått.

För exakt ett år sen idag landade mitt flygplan på arlanda och jag var tillbaka på hemmaplan. Mitt äventyr ute i världen var slut, och det var dags att skaffa sig ett seriöst liv igen. Vet inte varför men det känns i magen. Det är nåt sorgset som har legat och pyrt över mitt huvud hela veckan. Visst var det väl kul att komma hem, men att det redan har gått ett helt år sen dess! Var tar tiden vägen? Jag börjar bli stressad, känner hur dagarna bara rinner mellan fingrarna på mig utan att jag får nåt vettigt gjort. Det är bara samma sak, vecka ut och vecka in. Jag har inte ens fattat att sommaren är här. Det känns ju som igår det var januari och snöstorm. Innan jag hinner blinka kommer jag väl vara 40 år och sitta där ensam och bitter.

AjAjAAAAAJ!

Ooooh fy saaaatan vilken träningsvärk! Jag kan på riktigt inte röra armarna och det känns som att nån har skruvat fast en stålbit i ryggen. Hahahaha hur i helvete ska jag kunna jobba ikväll?

Igår kom i alla fall den fredagskvällen vi väntat på. Laroy var fyllt till bristningsgränsen. Det är så här det SKA vara. Jag går inte med på att ha flera kvällar som dom vi har haft senaste månaden, men ett halvtomt dansgolv. Det ska va som det var igår. Det ska ALLTID vara så. Fullt ös medvetslös!

Kvällen började med lite Kosvarning. Sex on the beach. Jättemånga. Vem dricker det om man inte står på en bar på Kos? Eller vem dricker ens det där? I den här strupen har det inte åkt ner en sån sliskig drink sen jag var 14. Tycker folk verkligen att det är gott?

Nu ska jag försöka få på mej kläder och ta mej ner mot gymmet och sen hem till föräldrarna där jag ska mysa med hundbäbisen och äta middag. Syrran är uppe från Göteborg oxå och det är ju alltid kul att träffa henne. Inte så ofta man gör det nuförtiden. Konstigt, när vi var små trodde alla att det var jag som skulle flytta och hon som skulle va kvar. Det slutade ju tvärtom. Slutade kanske är lite tidigt att säga, jag har ju fortfarande några år på mej att lämna landet. Vem vet, jag kanske är en oljeshejk i Dubai om några år?

Hem till Stureplan!

Igår hände nånting som är ytterst sällsynt. Jag var på Söder. Jag drack öl på Kellys. Jag var ute på okänt vatten med andra ord. Och det var hemskt läskigt. Fast samtidigt lite spännande. Det är som en helt annan värld där borta. Och jag passade inte in. Jag försökte ju följa rocktemat och drog på mej min Guns N Roses tröja. Tyvärr är det en väldigt fin BLING BLING tröja, och mina blonda lockar och glanskletade läppar drog till sig många frågande blickar från rockarna som satt med skinnvästar och långt hår på Kellys. Dom tittade på mej som att jag var en alien faktiskt. Jag kände mej väldigt vilsen helt enkelt. Och min Xider hjälpte inte upp läget direkt. Dels för att den är riktigt sötsliskig och äcklig och dels för att man helt enkelt inte får dricka Xider på Kellys. Där ska man dricka ÖL! Så ja, jag kände mej fruktansvärt lost!

Efter Kellys släpade grabbarna med mej till ett ännu läskigare ställe. Kvarnen! Måste erkänna att det var första gången jag var där, and I didn't like it one little bit. Det påminde mej om Backpackerhaket Beach Road Hotel nere i Sydney. Slående likhet. Till och med dom sliskiga spanjorerna var på plats. Och så var det så ljust! Förlåt men är inte meningen med nattklubbar att det ska va så mörkt så man kan inbilla sig att killen man har framför sig är Jensen Ackles tvilling? Det kunde jag inte ens inbilla mej om jag så var blind på kvarnen. Man såg minsta lilla skavank, och det var INTE kul! Folket skrämde mej. När jag skulle gå på toa var det två killar som följde efter mej. Nu dör jag! tänkte jag och såg hela mitt liv passera framför ögonen. Det visade sig dock att dom var ganska harmlösa, dock duktigt korkade. Är du singel frågade dom. Nej svarade jag artigt och visade upp min låtsas förlovningsring. Varför? undrar dom. Vadå varför? Vad svarar man på det lixom? Varför jag inte är singel, jo förstår ni, jag blev bortgift till en arabisk farbror när jag var 12. Vad tror ni?! Shit man, kom in i matchen.

Efter att jag för 38e gången hade ryckt Benny i ärmen och pipit fram "jag vill hem till Stuuuuureplan" gav killarna upp och gick med på att åka "hem". Åhhh vilken lycka. Jag ville nästan kyssa golvet på Hells när jag kom in. Folk med riktiga kläder, folk med ett glas bubbel i handen i stället för en stor stark. Folk man kände igen som hälsar med en kindpuss istället för en slick på armen! Jag var i mitt rätta element igen och istället för att få hånfulla skratt för mitt försök till rockoutfit, så fick jag höra att jag hade en riktigt fin rockoutfit.

Jag och Daniel tog oss ett varv förbi Sollan och skålade i en himla massa Loka, för att sen köra Labbet och Spyan. Kvällen slutade med att vi satt på elskåpet utanför och skrek till omvärlden att vi satt där för att hedra Fadde. Yea right. Hoppas folk förstog ironin i det hela. Jag älskar när folk är lika ironiska som mej. Tyvärr förstår inte alla i min omgivning min ironi. Ett tips: Säger jag nåt som får er att tappa hakan av häpnad så är det antagligen bara ironi.

Idag vaknade jag av att Sofia ringde klockan två. Träningen. Yea right att jag skulle ta mej ur sängen för att gå o boxas. Fat chans tänkte jag! Jag var ju typ full fortfarande. Men Sofia lyssnade inte på det örat och sa (o)vänligt och bestämt åt mej att röra arslet ur sängen och möta henne på gymmet. Said and done. Nu sitter jag här och kan knappt röra armarna. Helt slut är jag, men bakfyllan tränade jag bort åtminstone. Får se hur det går att muddla drinkar ikväll då. Jävla tur för mej att vi inte serverar Mojitos på Laröj!


My saviour!

Jag började precis ge upp hoppet för kvällen och ställde in mej på att sitta och stirra ut i tomma intet i lotusställning på sängen. Men så ringer Benny. Han ringer och berättar att alla grabbarna sitter på söder och tar en öl! Yes! Min kväll är räddad!

Inte igen!

Nej! Nu har den där läskiga ångestkänslan tagit över min kropp igen. Jag kan knappt röra mej, för det bara kryper ända ut i fingertopparna. Jag vet inte om jag ska skrika rakt ut eller bara gömma mej under täcket tills det går över. Jag måste göra nånting! Men vad? Jag fixar inte att känna såhär längre! Alla dom här känslorna som åker berg och dalbana i mej gör mej helt rabiat. Ena sekunden känner jag att det kvittar. Jag skiter i honom, det är inte värt det. Nästa sekund vill jag bara dra på mej skorna och springa hem till honom och låtsas att allt va som förut. Jag orkar inte längre!

det är bättre nu

Visst känns det som att kvaliteten på avokados är mycket bättre nuförtiden? Eller är det bara som jag inbillar mej?

Put your hands up for Laroy!

Precis när jag gett upp hoppet och tror att Laroy har tappat sin gnista, så kommer det en kväll som igår. Det var helt smetat med folk. Kaos vid insläppet redan från midnatt. Alla var glada och på ett sånt hejdundrande fest humör så jag har aldrig sett dess like. Jo kanske, men det var bra länge sen.

När vi kom in till jobbet igår hittade vi en stor samling utemöbler mitt på dansgolvet. Mycket förvirrade undrade vi vad vi skulle med dom till, för där kan dom ju inte stå. Det visade sig att det var dags för en uteservering. Och jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat gissa på att den skulle bli så fin och mysig som den faktiskt blev. Jag hade bra lust att själv gå och sätta mej vid ett av borden med ett glas rose och njuta. Men det kommer ju inte att hända. För när Laroy är öppet är ju jag bakom baren. Varje dag. Onsdag, fredag och lördag (ibland även torsdag) sen Augusti. Shit man, jag har inte varit ute och festat på en helg sen...... oj...sen jag och Anna flyttade hem från Sydney. Jo förresten, jag tog ju ledigt en fredag i Augusti, men insåg då hur mycket jag avskyr att vara ute på helgerna. Jag håller mej till mina söndagar/måndagar/tisdagar/torsdagar. Ni kan få behålla helgerna för er själva!

Nu har jag i alla fall lyckats släpa mej ner till gymmet för en timmes hårdträning. Var nära på att klanta till det efteråt och ta en hamburgare på Max, men jag bestämde mej för att fortsätta på den nyttiga banan och köpte mej en Veggie Delight från Subways istället. Subways är väl endå en skänk från ovan. När jag lämnade landet down under visste jag inte hur jag skulle överleva utan mina Veggiesubs, och gissa min lycka när jag insåg att Stockholms enda Subway ligger ett stenkast från mitt hus. Jag var räddad! Ni som inte har provat deras underbara Subs, spring dit nu på en gång! Så snuskigt gott!

Ikväll blir det nog en drink med Sydney John som är tillbaka i stan. Får se hur den här kvällen slutar. Han och jag har ju en förmåga att få lite mycket sprit innanför jackan om man säger så. Men det ska nog gå bra. Det MÅSTE gå bra, jag har ju min träning klockan tre imorn. Orka va bakis då!

Tommy my maaaaan!

Supersöta underbara gulliga Jayson har lyckats skaffa oss biljetter och backstagepass till Mötley Crüe konserten den 5e juni. Så jävla coolt. Jag får hänga backstage med Mr Tommy Lee himself. Han är ju inte dåligt het den killen. Snygg kan man väl kanske inte kalla honom, men HET det är han. Bara dryper av sexappeal! Han är en sån där härlig bad ass rocker som jag bara faller som en fura för! Så det kommer vara en mycket dreglande Siri som står där bakom scenen och tittar på honom när han går loss med trummorna. Kan inte vänta! Finns det nåt bättre än rockkonserter? Tyvärr är det ju fler tjejer än jag som kommer försöka lägga vantarna på honom, så jag kanske får nöja mej med att see Mr Lee live in action. Jag menar, han har ju ändå varit gift med Pamsan, så står det några framtunga FHM tjejer och tindrar med ögonen så har man väl inte direkt så mycket att komma med. Men jag får ju vara där i alla fall... det kan jag leva på.......iaf fram till jul!


Sommarplågan har börjat!

NU minns jag varför jag ogillar sommaren. Inte ogillar själva sommaren i sig, men det som sommaren för med sej. Getingar.  Getingar är guds straff till människan. Istället för en ny syndaflod har han skickat ut massa getingar när han tycker att vi börjar bete oss allt för lättjefullt och går runt i minikjolar på somrarna. Getingar är dom vidrigaste små sakerna som finns. Vad tillför dom världen? Bin gör ju honung så dom kommer undan. Men getingar? Gör dom en enda god gärning? Nej dom bara surrar runt och är ettriga och jagar folk. Jävla parasiter. Äckliga vidriga insekter!

Just nu sitter det en geting lika stor som en pitbullterrier i mitt fönster och har fastnat bakom persiennen. Jag är i full panik. Vet inte vad jag ska ta mej till. Sitter med tidningen i högsta hugg och bara väntar på att den ska attackera. Jag vågar knappt röra mej. Skulle kanske kunna rusa in i badrummet om jag väntar in rätt tillfälle och låsa in mej och ringa min mamma så får hon komma hit och mosa den jäveln! Tyvärr tror jag min kära mamma skulle skratta högt åt mej om jag ringde och la fram förslaget. Jag får vänta ut den helt enkelt. Jag får sitta här på helspänn i tre dygn tills den har dött av hunger och solsting. Alternativet är att tända eld på lägenheten. GOD HELP ME!!

Tisdagsplaner

Ja så nu var man ju uppe i rimlig tid för en gångs skull. Men vad ska man göra då? Vad gör folk hela dagarna egentligen? Den enda planen jag har för min dag är träningen klockan 6, men det är ju fem timmar kvar dit. Hur ska man få tiden att gå? Det kommer ju sluta med att jag ligger i sängen och glor på tv resten av dan. Städningen och tvätten tog jag ju tag i igår, och det känns lite väl amitiöst med två träningspass på en dag. Jag ska ju inte sluta som gladiator lixom. Eller kanske..... gladiator vore ett coolt jobb. Springa runt i silvriga underkläder och slåss med taniga hemmafruar från Växjö.

En sak jag har funderat på är var allt gott godis tar vägen? Vem tar beslutet att sluta tillverka det? Det känns ju som ett ganska dåligt beslut när det gäller saker som faktiskt ÄR gott. När jag var liten var jag en riktig sucker för det där äckelgodiset från BonBon. Minns ni det? Öronvax och måsskit och allt vad det nu hette. Godare karameller fanns ju inte. Så vilken idiot satt på Bonbons kontor en dag och bestämde att dom skulle sluta göra det? Den mannen (för jag kan nästan garantera att det var en tjock tysk farbror i blå kostym) skulle jag vilja träffa och säga ett sanningens ord!

Och så fanns det ett tuggummi när jag gick i låg och mellanstadiet som hette Sumo. Jag kan fortfarande känna den ljuvliga smaken i munnen när jag blundar och tänker mej tillbaka. Alla älskade Sumo. Varenda unge jag kände gick alltid runt och luktade sumo ur munnen. Så varför, VARFÖR, togs det bort från marknaden. Nån som har nåt svar på det?


Förvirrande

Det här kommer bli ett rörigt inlägg känner jag redan nu. Så är ni trötta och har svårt för komplicerade ekvationer, sluta läsa redan nu!

Mitt hubud är helt förvirrat. Vad gör man när man vet att en person är på ett visst sätt, man vet att det inte kommer bli det man hoppas på att det ska bli, men endå så kan man inte låta bli att tro att det visst kommer bli så?! Förstår ni vad jag menar, för det gör knappt jag. Men alltså. Ena sidan av en säger att  jodå, det kommer bli toppen, allt är precis så bra som det ska vara. Samtidigt står den andra sidan och skriker neeeej, du vet att det aldrig kommer bli så, du vet var det kommer sluta. Det är inte första gången personen gör såhär.

Ooooäääh jag är så frustrerad av förvirrningen i min hjärna. Helt otroligt frustrerad. Och det är det som gör mej till den psykiskt instabila person jag är i dagens läge. Damn it!

Fashion police

I det området jag växte upp (dock på andra sidan slumgränsen, jag växte upp i de fina villakvarteren ;) ) fanns det en familj som klädde sig väldigt lustigt. De vuxna kvinnorna hade i och för sig väldigt vackra kläder, om än ganska annorlunda för en liten helyllesvensk lintott som mej själv. I mina kvarter klädde sig alla mammor som min mamma i vanliga helyllesvenska kläder. Men dom här damerna hade stooooora sammetskjolar och glittriga tröjor. Hur ballt som helst jue! Deras döttrar däremot var inte helt med i gamet. De hade alltid alldeles för stora högklackade skor (det såg ut som när man var fem år och lånade mammas pumps som man sen släpade runt med resten av dagen) vita tubsockor, långa sladdriga svarta kjolar och ..... stora träningsoveralljackor. En kombination som i min värld redan vid den tiden var ett big nono. Men man får inte glömma att det var i början av nittiotalet, och konstigare trender än så fanns väl vid den tidpunkten. Men så idag såg jag det igen. Antar att det inte var samma tjejer för dom är väl uppåt 30 idag, så det verkar ju som att dom fört trenden vidare. För där, mitt på centralen, stog det tre tjejer med svarta kjolar, klumpiga klackskor (och inte trendigt klumpiga, utan mer -97 klumpiga) och vita adidas overallsjackor. Jag bara stannade upp och tappade hakan. Hur ska man tolka detta? Inte nog med att kombinationen är helt fel. Träningsoveralljackor har väl inte en endaste vettig människa haft på sig sen det förra årtusondet? Det spelar ingen roll vilken religion man har eller vilka traditioner man är uppväxt med. Det är inte snyggt i alla fall! Var du än i världen åker, så kommer det inte bli en fungerande kombination!!

Nu är det väl kanske dags att klarlägga att jag inte direkt är nån fashion expert jag själv. Gör nog en stor modemiss var och varannan dag som folk tappar hakan åt. Aura beskrev min stil för mig igår på ett väldigt passande sätt. Rocker vs prinsessa. Och då menar jag inte att jag blandar stilarna, utan det är antingen helt det ena eller helt det andra. Ena dagen går jag ut i smutsiga sneakers, trasiga jeans och en guns n roses tröja. Nästa dag är det fina Louis Vuitton pumps, blommiga klänningar, små söta linnen och snortighta sassnbide jeans. Finns inget mellanting. I min värld är allt svart eller vitt. Nån gråskala existerar inte!


Veckans...

...fest: Laroy i onsdags, utan tvekan. Bästa Laroy kvällen på länge.

...sötaste par: Anna och Jakob, som alltid. Dom kommer alltid vara sötast!

...gör det själv: Mitt linne som jag byggde ihop för festen i torsdags. Tog fram mina gamla syslöjdskunskaper och fick till en riktig hit med ytterst små medel. Hittar man inte det man vill ha på stan så får man göra det själv!

 ...mest psykiskt instabila person: JAG! Efter några drinkar har tårarna sprutat åt alla håll för att sen lika plötsligt försvinna igen. 

... godaste: Robbies Air floated martini som jag drack på Berns i måndags.

...stolpskott: En gäng skånska killar som var inne hos mej igår. En av dom var bara föööör mycket. Drygare bonde får man leta efter!

...skummaste fylle beteende: Jag och Wille på Sture i torsdags. Vad pysslar vi med när vi har druckit egentligen? Hahaha du är bäst!

...mest deprimerande: Gårdagskvällen på Laroy. Det ekade nästan. Skrämmande!

...tack för att du finns där för mej: Johannes. Tack för att du inte ignorerar alla tårdrypande sms som kommer från mej mitt i natten. Utan dina råd skulle jag vara förlorad.

...får aldrig nog: Köttbullar. Hur många jag än äter så vaknar jag nästa dag och är lika sugen på det fortfarande.







Hmmm

image22

Ser jag inte lite lurig ut på bilden från Hells igår? Jag tycker min blick säger att jag har nåt riktigt sattyg på gång...Eller så är jag bara ganska dyng. Mycket möjligt efter att ha suttit o halsat Dompa för att få slut på tårarna. Men varför ser Anna o Jakob så nyktra o städade ut?! Orättvist. Dom är väl lite mer vana fylleposare än mej kanske.

Lite saker som gör mej lycklig

 När man kommer hem från konsum och inser att avokadon man köpt är helt jävla perfekt.

När  man vaknar bakis och toktörstig och hittar ett helt paket äppeljuice i kylen

När HAN skickar ett sms helt otvingat och är mysig

När man lider av dålig tv och Family guy sätter igång helt oväntat

När man trodde ciggen va slut men hittar en undangömd i kökslådan

När man hittar den heta killen på krogen fast man inte ens trodde han va ute

När man kommer hungrig som en varg till jobbet och kockarna har gjort köttbullar till personalmat

När man inser att mjölken trots bäst före datumet funkar idag oxå

När datorn inte bråkar med en när man gör nåt viktigt

När man man lyckas sova sig igenom hela flygresan till Sydney

När man vaknar efter en tuff utekväll och märker att man inte är så bakis som man förtjänar



Jaaaaa man glädjs ju över dom små sakerna i livet! Right?!




Onsdagsrapport

Oooooj jäääävlar vilket drag det var ikväll! Helt galet. Man fick ju känna att man lever om man säger så. Synd bara att magen gjorde uppror och krampade med jämna mellanrum under natten. Men what the heck. Bara att andas in genom näsan och ut genom munnen och stappla sig vidare. En sån jävla kul kväll! Efterlysningen från igår tas tillbaka! Så det så!

Det var ganska kändistätt hos oss ikväll oxå må jag säga. Jag hade både fröken Peyre (som jag förövrigt tycker är en supersöt tjej) och Timbuktu (som förövrigt var bra mycket kortare än.... alla andra)  i min bar. Han var riktigt rolig den där Timbuktu. Skön approach hade han. En riktigt trevlig prick. Sen så måste man ju erkänna att folk som kallar på min uppmärksamhet genom att benämna mej sexy, tar hem bra mycket fler poäng än dom som kallar mej fröken! Särskilt när den som kallar mej fröken skulle kunna va min egen son åldersmässigt. Njaa kanske inte, men fan, är man nyss fyllda 18 så ska man åtminstonde kalla mej för damen om det ska va på det sättet! Hmmm... DU KAN VA FRÖKEN MISTER!

Är lite i valet och kvalet hur jag ska styra stegen nu. Har fått ett väldigt lockande jobberbjudande, men Laroy är ju min bäbis lixom. Kan ju inte bara lämna min bar och mina söta stammisar. Tåls att tänka på hur jag ska göra nu. Synd bara att jag är så fruktansvärt dålig på att ta beslut. Mitt svar på det mesta är....... ööööhm ingen aning. 

En annan sak som jag lagt mej till med är att säga Du kan va till alla. Det funkar på allting. Idag på väg hem från gymmet till exempel så var det en sliskig man utanför Vasabaren som gav mej äckliga blickar när jag åt min banan och sa: Ooooh du äter en banan. Jag stannade upp, mitt framför honom, spände ögonen i honom och svarade DU KAN VA EN BANAN! Hahaha, i love it! Det funkar på vilket uttalande som helst. Det kan va en komplimang om man vill det, och en förolämpning om man vill det. Hur bra som helst!!!

Nej nu är det sovdax. Ska möta en kollega imorn och prata jobbiga saker. Skönt endå för kollegan i fråga har varit i samma jobbiga sist som jag är i nu och har säkert massa bra råd hur jag ska ta mej ur det. Efter det blir det träning och sen veckans höjdpunkt: Joannas studentskiva!  Stockholms krogpersonal samlade på en skiva. Stackars dom små liven, är det enda jag kan säga.

bättre sent än aldrig

Sorry sorry sorry att  det inte blivit nåt bloggande sista veckan. Jag tänker inte skylla på att jag har haft mycket att göra, för det har jag verkligen inte haft. Det har varit precis som vanligt. Jag har bara inte haft nån lust att skriva. Lite deppigt har det allt varit. Kände att om jag skulle sätta mej och skriva skulle det bara bli en mycket deprimerande och bitter text som slutresultat. Men nu ger jag mej på ett försök i alla fall.

Efterlysning: Var har alla Laroys gäster tagit vägen? Det var nästan tomt hela helgen. Det är inte helt oki faktiskt. Jag tycker ju om att sitta i skiten, inte stå o titta på när de tre människorna på dansgolvet försöker sig på bakåtvolter. Jag ägnade så gott som hela lördagskvällen åt att spionera på folk som försökte smita in på Spy Bar. Det var i och för sig mycket underhållande. Dom tittar sig runt och gör sig säkra på att ingen vakt ser, och sen smiter dom in via rökrutan. Det dom inte insåg var att lilla jag stog tryckt mot fönstret med comradion i högsta hugg. Ska man va sneaky så får man se till att göra det bra. Men det var ju tur för mej endå att dom försökte för annars hade min kväll varit helt värdelös!

På söndagen hände det grejer minsann! Mamma o pappa hämtade mej klockan 8 på morgonen och vi körde till uppsala. Det var dags att hämta bäbisen. Deras lilla valp. Och den är nog för bövelen det sötaste jag sett. Så pytteliten och supergosig! Jag kan nu kassera min goskompis som endå inte verkar va så sugen längre, för nu har jag min lilla hundbäbis. Dock hemma hos föräldrarna i enskede, men jag jobbar på en plan att knycka henne. Är hon inte det absolut sötaste ni sett, eller vad?!
image19

image21


Så nu blir det fler turer ut till förorten och föräldrarna kan jag lova! Kunde knappt slita mej från den lilla krambollen när det var dags att åka hem. Hade inte sovit på 36 timmar så jag kände att det var dags att kasta in handduken. Slocknade klockan 8 och vaknade igen halv 4 på morgonen och funderade på om jag skulle köra en väldigt sen utgång. Som tur var så sket jag i det. Hade sett lagom snyggt ut och glida in på Labbet klockan fyra på morgonen helt nyvaken.

Måndagen spenderades på Berns och East med x antal martinis. När det var dags för labbet så lessnade jag på hela situationen och gick bestämt ifrån pojken med tron om att han skulle komma efter. Såklart inte. Han är inte den som går efter i första taget inte. Blev ännu mer less på situationen och stog i ett hörn och morrade för mej själv tills en väldigt söt gammal bekant bättrade på mitt humör lite. Finns inget som hjälper hjärtesorg som lite oskyldigt flirtande inte.

Igår var det hårdträning på dan och drinkar på East på kvällen. Hade trevligt. Ingen kalashäftig kväll direkt men mysigt var det allt. Sparade på krutet lite eftersom det är fest imorn. Studentskiva. I just loooove it. Har inte varit på en skiva sen min egen för tre år sen. Jag och Sofia har bestämt oss för att hitta lammkött och hångla upp varsin olovligt ung grabb. Är det studentskiva så är det för bövelen!

Nej nu är det dags för lite jobb igen. Lovar att det inte ska ta en vecka tills nästa uppdatering!

Morgonstund har guld i mun

Igår kväll var jag så extremt trött efter Beyonce konserten att jag kom hem och slocknade redan innan jag fått av min kläderna. Aura ringde och trakasserade min telefon hela morgonen för att berätta att vi fått biljetter, och vid halv ett gav jag upp och svarade i den förbannade telefonen. Vad är det för fel på sms nuförtiden?! Självklart kunde jag inte somna om efter det vilket nu har lett till att min dyngsrytm är i gungning igen.

Konserten var i alla fall bra. Jag är väl inte det största Beyoncefanet direkt och skulle fullt ärligt säga att jag inte skulle ha betalat för att gå på den. Men det var mysigt. Lite gamla Destinys Child låtar, såklart en blinkade ljusstav (det hör till!)och fyra snuskigt sexiga dansare. Det var nästan så jag tänkte åka till Berns efter showen bara för att hoppas på att dom dök upp i baren. Vilken av dom är inte så viktigt. Hey, I'd do all af them!

Slocknade som sagt direkt och vaknade klockan tre imorse och trodde jag hade försovit mej till jobbet eftersom det var mörkt ute. Men så var ju inte fallet. Gjorde misstaget att gå upp o dricka ett glas mjölk och efter det var sömnen helt bortblåst. Jag har nu legat och kollat på dåliga och ännu sämre tvprogram fram tills hungern gjorde sig påmind och jag bestämde mej för att knata ner till konsum. Dock var ju inte konsum öppet. Klockan vad ju bara 7. Vilket jävla konsum är inte öppet då? Folk är ju hungriga för bövelen! När jag stog där i morgonsolen utanför det stängda konsum slog mig iden att jag kan ju köpa tidningen på seven och sätta mej på nåt mysigt cafe och äta frukost. Tyvärr bor jag ju på kungsholmen, det minst cafe täta området i Stockholm. Så det hela slutade med en entimmes promenad runt halva stan för att hitta nåt ätbart som självklart blev konsum iaf eftersom det var öppet när jag hade gett upp mitt frukostletande. Nu blir det kokt ägg och ett stort glas oboy för mej, så kanske jag kan få somna om igen. Synd bara på en sån fin dag!


Lite bilder....

från veckorna som gått..... Hittade massa spännande saker på kameran som jag helt hade glömt bort :)

image15 
Siri behövde lite kärlek på Slabbet för 2 veckor sen...

image16
Jag och mina favvotjejer på Soap förra söndagen....

image17
Järn ska drickas med kärlek, SÅ DET SÅ!

image18
Jag och John var ju självklart tvunga att leta fram den gamla Zoolander minen!
Han lyckas lite bättre än mej måste jag säga.


Som vanligt!

Precis som jag skrev i fredags. Man ska aldrig uttala högt att man är nöjd med läget som det är för då är det ju SJÄLVKLART att nånting skiter dej. Jag vet ju det, så hur vågade jag trotsa ödet och säga att allt var toppen?!  Ska aldrig mer förklara för omvärlden hur bra jag mår, för då går det käpprätt åt helvete!

Annars så har jag haft en ganska händelserik helg. I lördags på jobbet när jag var uppe på övervåningen så hörde jag nån ropa på mej, och det visade sig vara John, en kollega från Sydney, som letat sig upp på de norra breddgraderna. Helt sjukt att han råkade gå förbi Larran och känna sig lite sugen på en öl och att jag råkade gå upp på övervåningen precis när han stog där. Så fruktansvärt kul att se honom igen!

Självklart var vi tvungna att gå ut på en runda igår och prata gamla minnen och alkoholfyllda mojitoturer runt pubarna i Bondi. Long time no see som man säger och det var mycket catching up att göra. En härlig middag på Sturehof och lite drinkar i Obaren. Vi sprang oxå förbi Cafet en snabbis och lät David spela Sneaky för oss, för att sen gå hem redan klockan två.

Fruktansvärt orättvist bara att när jag såg till att hålla spriten i låg nivå för att jag ville slippa en jobbig bakfylla idag, så slog den till med tredubbel kraft. Jag lyckades inte ens träffa munnen med vattenglaset när jag vaknade av akut törst imorse. Mina händer skakade för mycket. Det är inte helt oki! Bakfyllorna måste ju följa fyllorna annars kan man ju lika gärna ge upp!

Ikväll blev en otroligt lyckad kväll på laroy. HÖGT över förväntan. Vi hade ju iofs förväntat oss att stå och putsa flaskor hela natten, så när det sa pang vid 1snåret så var ingen av oss beredda på det. Men det var en mycket trevlig överraskning.

Dags att sova för imorgon är det städdax! Hoppas ni hade en trevlig valborg!

RSS 2.0